Μητέρα μαθήτριας στη Σταυρούπολη: «Είναι φασίστες - Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» (video)

«Η κόρη μου δέχθηκε επίθεση από φασίστες... δεν θέλω να γίνει νέος Φύσσας», δηλώνει μητέρα μαθήτριας στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Μητέρα μαθήτριας στη Σταυρούπολη: «Είναι φασίστες - Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» (video)

«Είναι ακροδεξιοί. Είναι βασικά φασίστες και της το είπαν οι ίδιοι τη στιγμή που της επιτέθηκαν», δήλωσε στην τηλεόραση του Open μητέρα μαθήτριας ενώ στη συνέχεια εξιστορεί το χρονικό της επίθεσης.

«Μπαίνοντας μέσα για μάθημα, μεσ' το χώρο του σχολείου, σε κάποιο διάλειμμα, πέντε άτομα από τους φασίστες μαθητές που επανήλθαν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, της επιτέθηκαν ταυτόχρονα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί ένα πολύ σοβαρό ψυχολογικό σοκ, γιατί όταν δέχεσαι μια δολοφονική επίθεση πέντε με έναν, είναι δολοφονια», αναφέρει εμφανώς ταραγμένη η μητέρα της μαθήτριας.

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία φοιτήτριας της γεωπονίας για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπουλης.

«Νιώθαμε αιχμηρά αντικείμενα να πέφτουν πάνω μας, άρχισαν να πετάνε μολότοφ ξαφνικά, ήταν μία στιγμή πολύ μεγάλης έντασης, πρόκειται ξεκάθαρα για οργανωμένη επίθεση».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.