Εικόνες ντροπής: Απρόκλητη και σκληρή επίθεση των ΜΑΤ σε εκπαιδευτικούς (video - εικόνες)

Αικαιολόγητη, απρόκλητη και απίστευτης σκληρότητας επίθεση των ΜΑΤ στο συλαλλητήριο των εκπαιδευτικών στο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Προπύλαια.

 

Εικόνες ντροπής: Απρόκλητη και σκληρή επίθεση των ΜΑΤ σε εκπαιδευτικούς (video - εικόνες)

Την άγρια επίθεση των ΜΑΤ στην οδό Σταδίου δέχθηκαν οι εκπαιδευτικοί που διαδήλωναν το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η αστυνομία χρησιμοποίησε σκληρή βία με γκλοπ και δακρυγόνα ώστε να ανοίξει μία λωρίδα κυκλοφορίας. ήταν δηλαδή εντολή από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν τραυματία διαδηλωτή.

Το συλλαλητήριο οργάνωσαν οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών εκφράζοντας την αντίθεσή τους για την κατάθεση αγωγής από την το υπουργείο Παιδείας ώστε να χαρακτηριστεί η απεργία - αποχή από την αξιολόγηση, ως παράνομη και καταχρηστική.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.