Βιβλική καταστροφή στη Β. Εύβοια - «Δεν έμεινε τίποτα όρθιο» (video - εικόνες)

Τεράστιες καταστροφές και πλημμυρικά φαινόμενα στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια από το κύμα κακοκαιρίας και την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού.

Βιβλική καταστροφή στη Β. Εύβοια - «Δεν έμεινε τίποτα όρθιο» (video - εικόνες)

Η κακοκαιρία "Αθηνά" σάρωσε τις ανυπεράσπιστες και παρατημένες από το κράτος πυρόπληκτες περιοχές, προκαλώντας βιβλικές καταστροφές ειδικά στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

«Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο», δήλωσε ο δήμαρχος Μαντουδίου, που συνεχίζει μιλώντας στο Mega: «Η κατάσταση είναι δραματική. Μέσα στο χωριό έχει φύγει ένα βουνό ολόκληρο. Έχουμε εκατοντάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια».

Σε δραματική κατάσταση βρίσκονται και οι κάτοικοι, Αχλαδίου και Αγίας Άννας, όπου υπερχείλισαν ποταμοί και ρέματα, πλημμυρίζοντας μεγάλες εκτάσεις, ενώ η παραλία Αχλαδίου καταστράφηκε ολοσχερώς.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.