Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατριχιαστικό βίντεο του 2016 με "χιουμοράκι" για «κοπελίτσες στο καμαρίνι» (video)

Σίγουρα οι διοργανωτές και οι πιο πολλοί παρευρισκόμενοι σε εκδήλωση του ΙΑΝΟΥ το 2016 με καλεσμένο τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ήξεραν για την τροπή που θα έπαιρνε λίγα χρόνια αργότερα το κίνημα #metoo στο χώρο του ελληνικού θεάτρου. Παρόλα αυτά το βίντεο της εκδήλωσης έχει ένα σημείο που σήμερα προκαλεί ανατριχίλα.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατριχιαστικό βίντεο του 2016 με

«Νέοι ηθοποιοί λένε πως ο Φιλιππίδης έχει στο καμαρίνι του την πόρτα πάντα ανοιχτή για εμάς», ήταν η τοποθέτηση του οικοδεσπότη σε εκδήλωση τον Ιανουάριο του 2016 στον ΙΑΝΟ με τον προφυλακισμένο και κατηγορούμενο για βιασμό, ηθοποιό να κάνει "χιουμοράκι", λέγοντας πως «και αν έρθει καμιά κοπελίτσα (στο καμαρίνι) την κλείνω την πόρτα».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξή του Πέτρου Φιλιππίδη στον ΙΑΝΟ:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.