Αθλιότητα: Η Δημοτική Αστυνομία αφαίρεσε πινακίδες από αναπηρικό όχημα (αποκλειστικές εικόνες)

Παρά τη σήμανση και το επίσημο σημείωμα, η Δημοτική Αστυνομία, αφαίρεσε τις πινακίδες από όχημα που μεταφέρει άτομα με αναπηρία.

Αθλιότητα: Η Δημοτική Αστυνομία αφαίρεσε πινακίδες από αναπηρικό όχημα (αποκλειστικές εικόνες)

Στην οδό Μαυροματαίων σήμερα, η δημοτική αστυνομία αφαίρεσε πινακίδες από αναπηρικό αυτοκινητικό με ράμπα, σε θέση αναπηρικού, πάρα τη σχετική σήμανση και το επίσημο σημείωμα στο παρμπρίζ.

Όπως φαίνεται στο υπογεγραμμένο, από νομική εκπρόσωπο, σημείωμα, το συγκεκριμένο αναπηρικό όχημα έχει γίνει συχνά "στόχος" κλήσεων από την Δημοτική Αστυνομία παρά την ακύρωση των κλήσεων.

Όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά σήμερα αφαίρεσαν και τις πινακίδες, με αποτέλεσμα το όχημα της Αστικής Μη Κυβερνητικής Εταιρείας, που μεταφέρει άτομα με αναπηρία να μην μπορεί να μετακινηθεί.

Στο σημείωμα στο παμπρίζ του αυτοκινήτου αναφέρεται ρητά:

«ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΑΜΚΕ (….) Στεγάζει νόμιμο παράρτημα στην οδό Μαυροματαίων (…). Το όχημα (…) της ανήκει και μεταφέρει ΑμεΑ όπως βλέπετε στην ΤΑΜΠΕΛΑ που μας έχει παραχωρηθεί! Βάζετε την υπηρεσία σας και εμάς στην ταλαιπωρία ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ. Θα καλέσουμε πλέον σε πειθαρχικό όποιον συνεχίσει».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του 2020mag.gr:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.