Κομοτηνη: Σοκάρει φωτογραφία συνωστισμού φοιτητών σε λεωφορείο (εικόνα)

Μία φωτογραφία που σοκάρει με το μέγεθος του συνωστισμού σε λεωφορείο που μεταφέρει φοιτητές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ανέβασαν φοιτητές στα σόσιαλ μίντια.

Κομοτηνη: Σοκάρει φωτογραφία συνωστισμού φοιτητών σε λεωφορείο (εικόνα)

Σύμφωνα με καταγγελίες υπάρχουν μειωμένα δρομολόγια γιατί το κονδύλι της πρυτανικής αρχής είναι περιορισμένο.

Το 2019, η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δ.Π.Θ είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία προέτρεπε τους φοιτητές της Κομοτηνής να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα λεωφορεία που παρέχουν δωρεάν μεταφορά από και προς τους χώρους του Πανεπιστημίου, καθώς τα αστικά λεωφορεία είχαν κόμιστρο κάτι που ερχόταν σε αντίθεση με ότι προβλέπεται στη σύμβαση που έχει υπογράψει με το Δ.Π.Θ.

Μάλιστα η Ροδόπη, που μέχρι πρόσφατα ήταν η μόνη περιοχή της Θράκης που είχε κάπως καλύτερη επιδημιολογική εικόνα, πέρασε και αυτή "στο κόκκινο" παρουσιάζοντας μεγάλη επιβάρυνση.

Δείτε τη φωτογραφία με τον απίστευτο συνωστισμό φοιτητών:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.