Εξαδάκτυλος: «Οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν τα νοσήλιά τους» (video)

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.

Εξαδάκτυλος: «Οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν τα νοσήλιά τους» (video)

«Κύριε Εξαδάκτυλε είστε θετικός στο να πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι τα νοσήλιά τους;», ηταν η ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Ένα μέρος βέβαίως. Ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες, ένα μέρος δεν θα ήταν καθόλου παράλογο», ήταν η απαντηση του μέλους της επιτροπής του υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.