Αντώνης Ρέμος: Κάλο το #metoo αλλά ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καταπληκτικό παιδί (video)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Αντώνης Ρέμος σχετικά με το #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «καταπληκτικό παιδί».

Αντώνης Ρέμος: Κάλο το #metoo αλλά ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καταπληκτικό παιδί (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Αυτό με στεναχωρεί και και με χαροποιεί ταυτόχρονα. Με χαροποιεί γιατί από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και έχω μεσα στην ψυχή μου και μέσα στην καρδιά μου σαν φίλο μου. Αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Αλλά καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούνε, υπάρχει δηλαδή καταδίκη πριν γίνει καν η δίκη, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους. Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς», δήλωσε σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής.

Συνεχίζοντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Αντώνης Ρέμος συμπλήρωσε: «Η δική μου προσωπική άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή. Δεν είναι όμως μόνο το τραγούδι και η ηθοποιία. Τα χειρότερα πιστεύω γίνονται σε δουλειές, σε επιχειρήσεις, σε ένστολους. Εκεί μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας. Όπου κι αν υπάρχει θα πρέπει να τιμωρείται και θα πρέπει να αποκαλύπτεται. Άλλον τον εκτελέσαν, τον σκοτώσανε και δε δικάστηκε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ