Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ απαγγέλλει παιδικό παραμύθι και συγκλονίζει (video)

To 2019 η περίπτωση του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα. Ο μικρός ήρωας βγήκε νικητής και απαγγέλει ένα παιδικό παραμύθι.

Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ απαγγέλλει παιδικό παραμύθι και συγκλονίζει (video)

Μετά την πετυχημένη τη γονιδιακή θεραπεία που υποβλήθηκε στις ΗΠΑ, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφάηλ είναι όλο και καλύτερα.

Στο βίντεο που μοιράστηκαν οι γονείς του, ο γλυκύτατος μικρούλης αφηγείται ενθουσιασένος το παραμύθι "Τα 3 μικρά λυκάκια".

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Η ανάρτηση των γονέων του Παναγιώτη - Ραφαήλ:

«Αγαπημένοι μας φίλοι, πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία.

Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη.

Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.