Εικόνες απόλυτης ντροπής: Ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται για εξετάσεις μέσα στη βροχή (video)

Πραγματικά τριτοκοσμικές εικόνες σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται για εξετάσεις μέσα στη βροχή. Καταγγελλία από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Εικόνες απόλυτης ντροπής: Ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται για εξετάσεις μέσα στη βροχή (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τις εικόνες ντροπής που επεικονίζουν την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο αφημένο στην τύχη του ΕΣΥ.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνονται ασθενείς με κορονοϊό και πνευμονία να μεταφέρονται σε αναπηρικά καροτσάκια μέσα σε βροχή για εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 

ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος δημοσίευσε το βίντεο του debater.gr όπου και φαίνεται η η δύσκολη προσπάθεια των νοσηλευτών που παραλαμβάνουν ασθενείς με κορωνοϊό και τους μεταφέρουν μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες για εξετάσεις μέσα στη βροχή.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς με κορονοϊό. Θέλω πραγματικά να επισημάνω την ανταπόκριση που έδειξε ο Διοικητής της Υγειονομικής περιφέρειας που παρά τις παρεμβάσεις του η διοίκηση του νοσοκομείου αδιαφορεί», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ