Τζωρτζάκης για την εισβολή στην παράσταση Ζαραλίκου: «Ποιο πολίτευμα στηρίζεται πάνω στο φόβο των πολιτών;»

Συγκλονιστική ανάρτηση του ηθοποιού Χάρη Τζωρτζάκη.

Τζωρτζάκης για την εισβολή στην παράσταση Ζαραλίκου: «Ποιο πολίτευμα στηρίζεται πάνω στο φόβο των πολιτών;»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης τοποθετήθηκε για την απίστευτη εισβολή μπράβων και γνωστής παρουσιάστριας στη σκηνή του θεάτρου "Τζένη Καρέζη" και την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Χθες βράδυ επι πρωθυπουργίας πλέον Κυριάκου Μητσοτάκη εντεταλμένοι τραμπούκοι εισέβαλαν στο θέατρο που παίζεται η παράσταση του ηθοποιού-κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου και διέκοψαν την παράσταση αρνούμενοι τη σατιρα του καλλιτέχνη για γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία της χώρας. Και τα δυο περιστατικά αποτελούν καταφανή παραβίαση της ελευθερίας του λόγου. Η πραγματική κατάλυση όμως κάθε έννοιας ελευθερίας και κράτους δικαίου ξέρετε ποια είναι; Ότι εγώ φοβάμαι να γράψω το όνομα του επιχειρηματία. Πραγματικά φοβάμαι. Και ποιο πολίτευμα στηρίζεται πάνω στο φόβο των πολιτών;», γράφει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Πριν από μερικά χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε να κατέβει από το Εθνικο Θεατρο η παράσταση «Ισορροπία του Nash» επειδή στην παράσταση ακουγόταν ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού. Η παράσταση λογοκρίθηκε και ο τότε διευθυντης του Εθνικού Θεάτρου, διορισμένος από το ΣΥΡΙΖΑ σημειωτέον, υπέκυψε στις πιέσεις και κατέβασε την παράσταση.

Χθες βράδυ επι πρωθυπουργίας πλέον Κυριάκου Μητσοτάκη εντεταλμένοι τραμπούκοι εισέβαλαν στο θέατρο που παίζεται η παράσταση του ηθοποιού-κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου και διέκοψαν την παράσταση αρνούμενοι τη σατιρα του καλλιτέχνη για γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία της χώρας.

Και τα δυο περιστατικά αποτελούν καταφανή παραβίαση της ελευθερίας του λόγου. Η πραγματική κατάλυση όμως κάθε έννοιας ελευθερίας και κράτους δικαίου ξέρετε ποια είναι;

Ότι εγώ φοβάμαι να γράψω το όνομα του επιχειρηματία. Πραγματικά φοβάμαι. Και ποιο πολίτευμα στηρίζεται πάνω στο φόβο των πολιτών;

σσσσσσσσσσσσσς... πιο σιγά, μας ακούνε…

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ