«Αυτός είναι δεσπότης θα βρει κρεβάτι ΜΕΘ - Εμείς δεν είμαστε τίποτα» (video)

Σοκάρει η σύζυγος του 58χρονου που βρίσκεται πέντε ημέρες διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, την ώρα που για τον Μητροπολίτη Αιτωλίας, από το ίδιο νοσοκομείο, βρέθηκε άμεσα ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό.

«Αυτός είναι δεσπότης θα βρει κρεβάτι ΜΕΘ - Εμείς δεν είμαστε τίποτα» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

58χρονος, πλήρως εμβολιασμένος, είναι 5 ημέρες διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείου Αγρινίου. Την ίδια στιγμή για τον αρνητή εμβολίων και επιστήμης Μητροπολίτη Αιτωλίας, που νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο, βρέθηκε άμεσα ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό.

Την καταγγελία έκανε η ΠΟΕΔΗΝ και η σύζυγος του 58χρονου επιβεβαίωσε την ανατριχιαστική ιστορία, μιλώντας στο Δελτίο του Mega.

«Είναι δεσπότης όπως είναι και ένας πολιτικός και άνθρωπος με κάποιο αξίωμα που θα βρει (ΜΕΘ), εμείς δεν είμαστε τίποτα. Δεν μπορούμε να βρούμε. Δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Εμείς είμαστε τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού και περιμένουμε να μας βρουν κρεβάτι», είπε μιλώντας στο Δελτίο του Mega η κ. Νίκη. 

«Από τις 24/11 είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και περιμένουμε να βρεθεί κρεβάτι (...) Απλά περιμένουμε να βρούμε κρεβάτι και αν δεν βρούμε κρεβάτι με δύο αρνητικά rapid τεστ, θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν εδώ στο Αγρίνιο», συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων.

Περιγράφοντας το πως κατέληξε διασωληνωμένος ο σύζυγός της η κ. Νίκη έκανε λόγο για «τριτοκοσμική εικόνα».

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ