Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε στο θέατρο «Καρέζη» (video)

Τι πραγματικά συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη (02/12) στην τραμπούκικη διακοπή της παράστασης "200 Χρόνια Δανεικά", περιέγραψε λεπτομερώς στην εκπομπή του στο youtube, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε στο θέατρο «Καρέζη» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στην πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εκεί για να σταματήσουν την παράσταση

«Όταν αυτοί που σατιρίζουν την επικαιρότητα, γίνονται επικαιρότητα, η χώρα κολυμπάει στους… στιχουργούς. Είναι πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα και θα σας πω εξαρχής πως αυτό το γεγονός δεν ήταν το χειρότερο που θα τύχει στο ελληνικό θέατρο. Έρχονται και χειρότερα», είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος που στη συνέχεια περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στο θέατρο «Καρέζη».

«Τι έγινε την προηγούμενη Πέμπτη; Εμείς όπως ξέρετε παίζουμε στο θέατρο "Καρέζη" και ξαφνικά λοιπόν, έξι άτομα –επειδή έχουν ακουστεί διάφορες πίπες- μία κυρία που είναι τηλεπαρουσιάστρια, δύο παιδιά τα οποία το τρώγαν όλο το φαϊ τους μικρά και έχουν γίνει σα ντουλάπες, ένας ο οποίος με το που ξεκίνησε η υπόθεση αυτή που ήταν εντελώς στημένη, είχε το κινητό και έγραφε βίντεο και δύο οι οποίοι ήταν χωμένοι μέσα στο κοινό στην προσπάθεια να κάνουνε μπούγιο», τόνισε ο γνωστός κωμικός.

«Τι έγινε τώρα εκεί; Η κυρία πετάχτηκε πάνω γιατί δεν άντεξε, λέει, το κομμάτι της παράστασης που έχει αναφορά στον Μαρινάκη. Η παράσταση δεν είναι για τον Μαρινάκη. Είναι για τα "200 χρόνια δανεικα" της χώρας. Στην παράσταση ως παράδειγμα για να εξυπηρετήσουμε το κείμενό μας χρησιμοποιούμε πάρα πολλά πρόσωπα (…) στην πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εκεί για να σταματήσουν την παράσταση. Είχαν σκοπό να βάλουν στο στόμα μου λόγια τα οποία δεν υπάρχουν στην παράσταση, εκνευρίζοντάς με και κυρίως είχαν σκοπό πραγματικά να σταματήσει η παράσταση. Δηλαδή πίστευαν ότι το κοινό θα παγώσει, εγώ θα εκνευριστώ και θα πω κάτι που δεν θα με συμφέρει και θα έχουν τον τύπο με το βίντεο για να με κρεμάσουν ανάποδα στα site ιδιοκτησίας… στιχουργών και το κοινό θα σηκωθεί να φύγει απ’ το θέατρο. Έλα όμως που το κοινό στο δικό μας θέατρο δεν είναι το κοινό που έχετε εσείς στα τηλεσκουπίδια σας και το κοινό το δικό μας, αντέδρασε», υπογράμμισε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

«Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που έρχεται στα mail είναι αν φοβόμαστε. Βεβαίως φοβόμαστε. Το συζητάμε; Τι είμαστε εμείς, μπράβοι; Άνθρωποι πιστολάδες; Τι είμαστε εμείς για να μη φοβόμαστε. Αλλά φοβόμαστε και κάτι χειρότερο από αυτό. Φοβόμαστε να σταματήσουμε για χάρη οποιουδήποτε καριόλη να κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Και ακόμα χειρότερα από αυτό, φοβόμαστε να είμαστε κοινωνικά άχρηστοι. Εμείς λοιπόν, όποτε και αν έρθει η ώρα μας, θα φύγουμε κοινωνικά χρήσιμοι από αυτό τον κόσμο», κατέληξε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα και ολόκληρο το βίντεο από τη διαδικτυακή εκπομπή zaraleaksTV.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ