Απόγνωση τραυματιοφορέων: «Δεν πάει άλλο - Φτάνει η κοροϊδία!»

Κραυγή αγωνίας και 24ωρη απεργία, των Τραυματιοφορέων την Πέμπτη (09/12) στα νοσοκομεία της περιφέρειας και 5ωρη στάση εργασίας 10:00-15:00 στα νοσοκομεία της Αττικής.

Απόγνωση τραυματιοφορέων: «Δεν πάει άλλο - Φτάνει η κοροϊδία!»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Τα νοσοκομεία ξέμειναν από τραυματιοφορείς, ασθενείς κινδυνεύουν μέσα κι έξω από τα νοσοκομεία. 820 συνάδελφοι του ΟΑΕΔ, η σύμβαση τους λήγει τον Φεβρουάριο του 2022. 440 συνάδελφοι επικουρικοί, η σύμβαση τους λήγει 31 Μαρτίου 2022», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων.

«Δουλεύουμε χωρίς άδειες, με ένα ή κανένα ρεπό την εβδομάδα, παράνομες διπλοβάρδιες, απόγευμα - πρωί - νύχτα. Απλήρωτες δεδουλευμένες βάρδιες από τον Αύγουστο», τονίζουν με έκδηλη την απόγνωση οι τραυματιοφορείς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων:

«Τρομακτική έλλειψη Τραυματιοφορέων στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της χώρας»

9 Δεκεμβρίου 2021 Πανελλαδική Κινητοποίηση τραυματιοφορέων με 24ωρη απεργία για τα νοσοκομεία της περιφέρειας και 5ωρη στάση εργασίας 10:00- 15:00 για τα νοσοκομεία της Αττικής και συγκέντρωση διαμαρτυρίας 12:00 η ώρα στο Υπουργείο Υγείας.

Τα νοσοκομεία ξέμειναν από τραυματιοφορείς, ασθενείς κινδυνεύουν μέσα κι έξω από τα νοσοκομεία.

820 συνάδελφοι του ΟΑΕΔ, η σύμβαση τους λήγει τον Φεβρουάριο του 2022. 440 συνάδελφοι επικουρικοί, η σύμβαση τους λήγει 31 Μαρτίου 2022.

Και μετά τι γίνεται!

Δουλεύουμε χωρίς άδειες, με ένα ή κανένα ρεπό την εβδομάδα, παράνομες διπλοβάρδιες, απόγευμα - πρωί - νύχτα. Απλήρωτες δεδουλευμένες βάρδιες από τον Αύγουστο (νύχτες, αργίες εξαιρέσιμα).

Υπερεντατικοποίηση του ελάχιστου προσωπικού που έχει απομείνει.

Δεν πάει άλλο! Φτάνει η κοροϊδία!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ