Ο Μένιος Φουρθιώτης για το συμβόλαιο εκτέλεσης κατά του Κώστα Βαξεβάνη

Απάντηση του "αγανακτισμένου" Μένιου Φουρθιώτη στο δημοσίευμα του documentonews.gr περί κατάθεσης μάρτυρα για εμπλοκή του σε συμβόλαιο εκτέλεσης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Ο Μένιος Φουρθιώτης για το συμβόλαιο εκτέλεσης κατά του Κώστα Βαξεβάνη
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Τις απαντήσεις θα δώσει η Ελληνική Δικαιοσύνη και ο κάθε ψευδομάρτυρας θα λογοδοτήσει σε αυτήν, για τις ψευδείς καταθέσεις και τις συκοφαντίες εναντίον δημοσιογράφων», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο υπόδικος παρουσιαστής.

Ολόκληρη η δήλωση του Μένιου Φουρθιώτη:

«Αναφορικά με διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στον τύπο, σχετικά με το πρόσωπο μου, δηλώνω, την αγανάκτησή μου, τόσο για το περιεχόμενο της δημοσιοποιηθείσας κατάθεσης η οποία με εμπλέκει με ποινικά κολάσιμες πράξεις για τις οποίες ούτε κατά διάνοια εμπλέκομαι, όσο και για την διαρροή στοιχείων μιας δικογραφίας η οποία σε κάθε περίπτωση ουδεμία ανάμιξη μου, αναδεικνύει. Τις απαντήσεις θα δώσει η Ελληνική Δικαιοσύνη και ο κάθε ψευδομάρτυρας θα λογοδοτήσει σε αυτήν, για τις ψευδείς καταθέσεις και τις συκοφαντίες εναντίον δημοσιογράφων! Σε κάθε περίπτωση, τα ΜΜΕ θα πρέπει να σεβαστούν το ρόλο των Δικαστικών Αρχών και να απέχουν από τέτοιου είδους πρακτικές, κατ ουσίαν υποκατάστασης αυτών!  

Με την θερμή παράκληση να δημοσιεύσετε την παρούσα ανακοίνωση αυτούσια και χωρίς περικοπές

Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου

Μένιος Φουρθιώτης».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ