Καταγγελία: Θύμα στοχευμένης αστυνομικής επίθεσης ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης (video)

Καταγγελία και αποδεικτικά βίντεο στοχευμένης επίθεσης από την αστυνομία κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media, o δημοσιογράφος, Χρήστος Αβραμίδης, από τη Θεσσαλονίκη.

 

Καταγγελία: Θύμα στοχευμένης αστυνομικής επίθεσης ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Καταγγελία και αποδεικτικά βίντεο στοχευμένης επίθεσης από την αστυνομία κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media, o δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης.

«Μόλις με έπιασε η αστυνομία μπροστά σε όλους τους δημοσιογράφους παρά την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας. Τραβούσα βίντεο, έναν έλεγχο στοιχείων.
Με έβαλαν να κλείσω το κινητό, με οδήγησαν πίσω από τα ΜΑΤ και με περικύκλωσαν. Μου φώναζαν, με ρώτησαν αν είμαι ο "φίλος τους ο Αβραμίδης ο γνωστός"
Όταν μου φώναζαν τους είπα να μην το κάνουν γιατί μπορώ και εγώ να φωνάξω. Ένας ασφαλιτης μου είπε "σε γαμαμε κιόλας απ'τον κωλο αν θέλουμε" και με κλώτσησε στο καλάμι.
Στη συνέχεια παρενέβη κόσμος που βρισκόταν εκεί & δημοσιογράφοι και αφέθηκα ελεύθερος.
VID 2 Με κρατά βίαια η αστυνομία και εμποδίζει τη δημοσιογραφική κάλυψη (είμαι αυτος με την κόκκινη μάσκα ανάμεσα σε ασφαλιτες)
Δημοσιογράφοι προσπαθούν να καταγράψουν, μα ασφαλιτες τους παρεμποδίζουν ξανά. Ελληνική Αστυνομία, τι θα γίνει με τους τραμπούκους σας;
», αναφέρει ο Χρήστος Αβραμίδης σε ανάρτησή του στο facebook, την οποία και συνοδεύει με εξόχως αποκαλυπτκά βίντεο.

Και στο Twitter, o δημοσιογράφος, σε ανάρτησή του γράφει: «Μόλις με έπιασε η αστυνομία μπροστά σε όλους τους δημοσιογράφους παρά την επίδειξη δημοσιογραφικής επειδή τραβούσα βίντεο, έναν έλεγχο στοιχείων. Με έβαλαν να κλείσω το κινητό, μου φώναζαν, με ρώτησαν αν είναι ο "φίλος τους ο Αβραμίδης ο γνωστός" και ένας με κλώτσησε στο καλάμι»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ