Παίδων Πεντέλης: Έστειλαν ΜΑΤ για να σταματήσουν διαμαρτυρίες και εφημερίες (video - εικόνες)

Ένα από τα τρία παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, σήμερα είχε κανονικά εφημερία. Η εντολή του Θάνου Πλεύρη και της Μίνας Γκάγκα όμως ήταν να μείνει κλειστό. Κλούβες και ΜΑΤ κατά εργαζομένων και πολιτών που διαμαρτύρονταν για την μετατροπή του νοσοκομείου σε MEGA εμβολιαστικό κέντρο.

Παίδων Πεντέλης: Έστειλαν ΜΑΤ για να σταματήσουν διαμαρτυρίες και εφημερίες (video - εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ένα από τα τρία παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, σήμερα είχε κανονικά εφημερία. Η εντολή του Θάνου Πλεύρη και της Μίνας Γκάγκα όμως ήταν να μείνει κλειστό. Κλούβες και ΜΑΤ κατά εργαζομένων και πολιτών.

Το κάλεσμα διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο νοσοκομείο είχε ως σκοπό να κρατηθεί το νοσοκομείο ανοιχτό, όμως αστυνομικές δυνάμεις έκλεισαν την πύλη του νοσοκομείου.

«Έχουν φέρει την αστυνομία να κλείσει το 1 από τα 3 Παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής που σήμερα κανονικά εφημερεύει και που οι εργαζόμενοί του προσπαθούν να το κρατήσουν ανοιχτό για τα άρρωστα παιδάκια. Όλοι/ες στο κάλεσμα των υγειονομικών του Παίδων Πεντέλης 12 το μεσημέρι στην είσοδο του νοσοκομείου» αναφέρει με ανάρτησή του νευροχειρουργός και γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου.

«Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τον αγώνα για την πλήρη λειτουργία του #ΠαιδωνΠεντελης Το δίλημμα "ή εφημερίες ή εμβολιαστικό κέντρο" είναι κίβδηλο. Όπως κίβδηλο ήταν το δίλημμα "ή ανοικτό #Παιδοκαρδιοχειρουργικο ή ΜΕΘ covid για παιδιά"», δηλώνει ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρδιοπάθεια.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ