Τρόμος: Συνελήφθη ιερέας για κατα συρροή βιασμό 14χρονης και πορνογραφία ανηλίκων (εικόνες)

Ασύληπτο εφιάλτη έζησε στα χέρια ιερέα, 14χρονο (τότε) κορίτσι που βιάστηκε κατα συρροή.

Τρόμος: Συνελήφθη ιερέας για κατα συρροή βιασμό 14χρονης και πορνογραφία ανηλίκων (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ιερέας στο ναό Αγίου Δημητρίου των Όπλων στα Κάτω Πατήσια, Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης και κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ιερέας κατηγορείται ότι βίαζε το 14χρονο κορίτσι (17 ετών σήμερα), το οποίο γνώρισε στο Κατηχητικό όπου πήγαινε.

Ο ιερέας φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού σε χώρους του ναού, αλλά και σε άλλες τοποθεσίες. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο τρόμος που ένιωθε από την κατά συρροήν κακοποίηση το κορίτσι όταν τον έβλπε, την είχε οδηγήσει σε σημείο να λιποθυμά.

Ο ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη». 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ