Τα νοσοκομεία "βουλιάζουν" και στο MEGA κάνουν σόου με Παγώνη και κόλλυβα (video)

Δεν έχει τέλος ο "πάτος" των ενημερωτικών εκπομπών των μεγάλων καναλιών. Όρεξη για πλακίτσα και γελάκια με "θύμα" την Ματίνα Παγώνη, είχαν στην πρωινή εκπομπή του MEGA, με την παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη να προσφέρει κόλλυβα την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ.

Τα νοσοκομεία
ΠΡΟΒΟΛΗ

H παρουσιάστρια της εκπομπής καλημέρισε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ με ένα πιάτο κόλλυβα και εκείνη ενοχλήθηκε αφού όπως δήλωσε είναι προληπτική.

«Εμείς εχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια αυτές τις μέρες, τρώμε κόλυβα, έτσι για να δυναμώσουμε» είπε η Ανθή Βούλγαρη και κατευθύνθηκε προς την κ. Παγώνη για να τις τα προσφέρει.

«Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί. Κυρία Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική. Ειλικρινά σας μιλάω, καλά σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κύριε Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;», είπε η κ. Παγώνη και πέταξε το σακουλάκι με τα κόλυβα.

Τι να σας πούμε, ξεκαρδιστήκαμε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ