Άρχισαν οι μηνύσεις για το επιτελικό χάος: Καρδιοπαθής, εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό προσφεύγει στα δικαστήρια

Δικηγορικά γραφεία της Αθήνας έχουν κατακλυστεί με αιτήματα για προσφυγές πολιτών στη Δικαιοσύνη κατά της Αττικής Οδού για την αδιανόητη και με κίνδυνο της ζωής τους, ταλαιπωρία στον πιο σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της Αττικής.

Άρχισαν οι μηνύσεις για το επιτελικό χάος: Καρδιοπαθής, εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό προσφεύγει στα δικαστήρια
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως αποκάλυψε ήδη στο dikastiko.gr η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη εγκλωβίστηκαν άνθρωποι με σοβαρά θέματα υγείας αλλά και έγκυες που δεν είχαν ούτε καν νερό να πιούν, γεγονός που στοχειοθετεί κατά την νομική της άποψη αστικές και ποινικές ευθύνες.

Μάλιστα πολλοί πολίτες φαίνεται ότι δεν περιορίζονται στην παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών για την διερεύνηση ποινικών ευθυνών, ούτε αποδέχονται τις 2.000 ευρώ ως αποζημίωση που ανακοίνωσε η πολιτεία.

Όπως αναφέρει στο dikastiko.gr η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, ένας καρδιοπαθής άνδρας πρόσφατα χειρουργημένος με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας εγκλωβίστηκε σε ταξί επιστρέφοντας από την εργασία του στο έλεος των χιονοκαταιγίδων ενώ εισήλθαν στην Αττική οδό επί είκοσι τουλάχιστον ώρες. Κινδύνευσε η υγεία και η ζωή του χωρίς νερό, στερούμενος τα φάρμακα του, δίχως θέρμανση και καύσιμα στο έλεος του χιονιά χωρίς καμιά βοήθεια από τους υπεύθυνους.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο αυτή τη στιγμή έχει απεγκλωβιστεί βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο ίδιος και η οικογένεια του “μας έχουν δώσει εντολή όπως καταθέσουμε αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας της αττικής οδού για άσκηση ποινικής δίωξης και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων αλλα και για την χρηματική του αποζημίωση”. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ