Καταγγελία στο 2020mag.gr: «Εισέβαλε στην πολυκατοικία, αυνανίστηκε και εκσπερμάτισε μπροστά μας»

H Κ.Γ. που διαμένει στο Κουκάκι, επικοινώνησε με το 2020mag.gr και περιέγραψε μια τραυματική εμπειρία που βίωσε στην είσοδο της πολυκατοικίας της, γυρνώντας  μετά από έξοδο μαζί με μια φίλη της, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στην είσοδο, άρχισε να αυνανίζεται και εκσπερμάτισε μπροστά τους.

Καταγγελία στο 2020mag.gr: «Εισέβαλε στην πολυκατοικία, αυνανίστηκε και εκσπερμάτισε μπροστά μας»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την αγωνία και τον φόβο για κάθε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης, που πολλές γυναίκες βιώνουν στη καθημερινότητά τους, μοιράστηκε με το 2020mag.gr, η Κ.Γ., που μαζί με μια φίλη της, γυρνώντας από έξοδο είδαν έναν άνδρα να εισβάλλει στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, να αυνανίζεται και να εκσπερματώνει μπροστά τους.

Χαρακτηριστική της όλης τραυματικής εμπειρίας ήταν και η αντιμετώπισή της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 

Όλα αυτά ενώ είναι νωπό ακόμα η περίπτωση της Δανάης στη Νέα Σμύρνη, τον Μάιο του 2021, όπου 22χρονος άνδρας την ακολούθησε προτάσσοντας τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια προσπάθησε να εισέλθει στην πολυκατοικία της.

Ακολουθεί η μαρτυρία της Κ.Γ. στο 2020mag.gr:

Στις 7 Φεβρουαρίου, στο Κουκάκι, περίπου στις 04:00 το πρωί, γυρνούσαμε από νυχτερινή έξοδο με μια φίλη μου και παρκάραμε έξω από την πολυκατοικία μου, στην περιοχή.

Μπήκαμε μέσα στη πολυκατοικία, της οποίας η πόρτα κλείνει σιγά-σιγά.

Εκεί, την ώρα που η πόρτα έκλεινε, πρόλαβε και εισέβαλλε στην είσοδο ένας άνδρας 28-35 ετών, άρχισε να αυνανίζεται και εκσπερμάτισε στα σκαλιά του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας.

Εμείς του ουρλιάξαμε και η φίλη μου τον κυνήγησε, αλλά πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Ο άνδρας αυτός είχε τατουάζ μανίκι, ήταν 1,75-1,80 , ξυρισμένο κεφάλι, φορούσε μαύρο καπέλο και ήταν γυμνασμένος. Έδειχνε πολύ "νορμάλ" και ήθελα να το κοινοποιήσω να το έχουν στο νου τους στην περιοχή ότι κυκλοφορεί αυτός ο τύπος.

Την επόμενη ημέρα πήγαμε και κάναμε καταγγελία στην αστυνομία αλλά φυσικά επιβεβαίωσαν όλα τα στερεότυπα.
Το πρώτο πράγμα που μου είπαν ήταν «γιατί δεν πήρες την αστυνομία εκείνη την ώρα επί τόπου;» και ενώ απάντησα πως «εκείνη την ώρα ήμουν πανικοβλημένη και σοκαρισμένη», μου επανέλαβαν πολλές φορές αυτή την ερώτηση και εκεί αναγκάστηκα να φωνάξω και να τους πω «καταλαβαίνετε πως είναι να είσαι σε πανικό;».

Μετά από μια κοινοποίηση που κάναμε σε μία φεμινιστική σελίδα στο facebook και ζητήσαμε μαρτυρίες, μια κοπέλα ζήτησε να μιλήσει μαζί μου γιατί της έτυχε ένα αντίστοιχο περιστατικό, το περασμένο Σάββατο, στο Παγκράτι. Μίλησα μαζί της. Δεν είναι ο ίδιος δράστης, αλλά η περίπτωση είχε ταυτόσημα χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ