Βίντεο - ντοκουμέντο με την Γεωργία σε άσχημη κατάσταση έξω από το ξενοδοχείο (video)

Βίντεο – ντοκουμέντο που αποδεικνύει πως η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, το βράδυ του βιασμού της ήταν σε κακή κατάσταση, φέρνει στη δημοσιότητα το zougla.gr

Βίντεο - ντοκουμέντο με την Γεωργία σε άσχημη κατάσταση έξω από το ξενοδοχείο (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τραβήχτηκε έξω απ' το ξενοδοχείο που βιάστηκε, η 24χρονη Γεωργία είναι σε άσχημη κατάσταση και κυριολεκτικά παραπατά, στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, το zougla.gr:

Είναι χαράματα Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία με τη φίλη της έχει αποχωρήσει από το ξενοδοχείο ΜΕΤ και επιχειρεί να βρει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της. Η φίλη της έχει ήδη φύγει και η Γεωργία μόνη της αδυνατεί να το βρει και επιχειρεί να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Η κάμερα ασφαλείας μαγνητοσκοπεί αυτή την προσπάθεια της Γεωργίας Μπίκα να γυρίσει πίσω προκειμένου, όπως μάθαμε αργότερα, να βρει έναν τρόπο να περάσει ασφαλώς τη νύχτα. Ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί. Είναι φανερό πως η Γεωργία Μπίκα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τη βλέπουμε να παραπατά, να κάνει κυριολεκτικά «οκτάρια», στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Ορισμένοι απ' αυτούς που κατέθεσαν μέχρι στιγμής, προσπάθησαν να δώσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Ψευδομάρτυρες. Επιχείρησαν να πείσουν πως η Γεωργία Μπίκα ήταν καλά. Πως συμπεριφερόταν άψογα. Πως δεν είχε επηρεαστεί ούτε καν από το αλκοόλ. Έρχεται τώρα η κάμερα ασφαλείας για να αποδείξει την πραγματική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 24χρονη κοπέλα. Όχι μόνον δεν ήταν καλά, αλλά η Γεωργία Μπίκα είναι φανερό, παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες, ότι δεν ήταν σε θέση να συγκεντρωθεί, ούτε να οδηγήσει, ούτε καν να βρει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της. Ήταν κυριολεκτικά σε μια κατάσταση όπου δεν ήλεγχε καν τα βήματά της. Σε αυτή την κατάσταση έφτασε στο ξενοδοχείο και, αντί για βοήθεια, την περίμενε ο απόλυτος εφιάλτης.

Το βίντεο αυτό που φέρνει στη δημοσιότητα η «Ζούγκλα» δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο σε δράστες και σε ψευδομάρτυρες. 

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ