Ανθρωπιά... από τα Lidl: Πεινασμένη ηλικιωμένη έκλεψε φαγητό - Δεν αποσύρει τη μήνυση η αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Μέσα στην απελπισία της φτώχειας και της πείνας, ηλικιωμένη φέρεται να έκλεψε προιόντα από γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ στην Πετρούπολη. Δεν αποσύρει μέχρι στιγμής τη μήνυση η εταιρεία.

Ανθρωπιά... από τα Lidl: Πεινασμένη ηλικιωμένη έκλεψε φαγητό - Δεν αποσύρει τη μήνυση η αλυσίδα σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN παρά τις παροτρύνσεις των πελατών που βρίσκονταν στο κατάστημα ώστε να μην ασκηθούν σε βάρος της κατηγορίες, ο προϊστάμενος του καταστήματος όταν εντόπισε τη γιαγιά με κρέας και τυρί, ήταν ανένδοτος λέγοντας πως «οι εντολές που έχω είναι πολύ αυστηρές για αυτή την περίπτωση».

Η αστυνομία τελικά προσήγαγε την 70χρονη, η οποία φέρεται να είπε πως «δεν έχω χρήματα, έχω ένα στεγαστικό και μία σύνταξη το οποίο πληρώνω για να μην μου πάρουν το σπίτι».

Οι αστυνομικοί λέγεται πως συγκινήθηκαν από την ιστορία και υπήρχαν και πελάτες που προσφέρθηκαν να καλύψουν το ποσό. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του OPEN, η διοίκηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ήταν ανένδοτη και ζήτησε να εκκινήσουν οι αστυνομικοί τη διαδικασία της μήνυσης.

Γείτονες της ηλικιωμένης επικοινώνησαν με το σούπερ μάρκετ και ζήτησαν να αποσυρθεί η μήνυση, με την γνωστή αλυσίδα να απαντά πως «η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει αυτού του είδους τις μηνύσεις».

Γειτόνισσα της ηλικιωμένης γυναίκας μιλώντας στο Open, αποκάλυψε ότι η γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει. «Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός».

Όσον αφορά την οικογένεια της γιαγιάς, η γειτόνισσα δήλωσε ότι έχει δύο γιους. «Ο ένας είναι άνεργος, ο άλλος έχει τέσσερα παιδιά και παίρνει 950 ευρώ ενώ έχει και μεγάλο δάνειο».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ