Συγκλονίζει η ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα: «Είχα επιθυμήσει λίγο κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου να φάμε» (video)

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της ηλικιωμένης που έκλεψε τρόφιμα από το Lidl.

Συγκλονίζει η ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα: «Είχα επιθυμήσει λίγο κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου να φάμε» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο που έκανα. Είχα πεθυμήσει να πάρω δυο-τρία κιλά κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου, να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά. Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου, όπως ήμουν παλιά.

Πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα αγάπη μου, και ο διάολος με γύρισε πάλι πίσω, άντε βρε, λέω, πάρε να κάνεις στα παιδάκια σου ένα φαΐ. Έχω πρόβλημα με ένα δάνειο, το πήρα για να παντρέψω τα παιδάκια μου πριν από 15 χρόνια. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς θα ξαναγεννηθώ, θα προσφέρω και στον κόσμο με αυτά τα λεφτά. Γι΄ αυτό δεν ήθελα να μάθουν τίποτα, είναι και οι δύο επιστήμονες, αλλά είναι άτυχα τα φουκαριάρικα από τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια γιατί εγώ μέχρι τα μπετά τους τα έφτασα με κάτι ψιλά που μου είχε αφήσει ο μπαμπάς τους και δούλεψα κι εγώ.

Είχα τρία παιδάκια και έχασα το ένα και τον σύζυγο σε τροχαίο.Παίρνω 800 ευρώ το μήνα. Τη βοήθεια που παίρνω την παίρνω από την Αμερική, μία ένεση με σώνει που δεν υπάρχει εδώ. Μου τη στέλνει το ανιψάκι μου και του στέλνω 250 ευρώ το μήνα. 800 ευρώ, αλλά θέλω 400 ευρώ μόνο για την υγεία μου, ούτε 100 για φαΐ, αλλά δε με νοιάζει, στο ορκίζομαι στα κόκαλα του παιδιού μου. Μπροστά στον ψυχικό πόνο που έπαθα σκέφτηκα να κάνω ζημιά, αλλά καλά μου είπε ένας ανθρωπάκος ότι αν φύγω θα είναι χειρότερα τα πράγματα, να κάτσω να το παλέψω. Μου τα πρόσφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια και μετά μου τα πήρε απότομα», δήλωσε στο OPEN η ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα μικρής αξίας από κατάστημα Lidl.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ