Οι ιδιαίτερες στιγμές του Μενέλαου Καραμαγγιώλη

Ο γνωστός καλλιτέχνης μιλάει στα podcasts του 2020mag.gr, στη σειρά «Μια στιγμή» του Κωνσταντίνου Βρεττού.

Οι ιδιαίτερες στιγμές του Μενέλαου Καραμαγγιώλη

Και όμως, το podcast, ο σχετικά νεοφερμένος αυτός μουσικός όρος στο λεξιλόγιό μας, έχει ρίζες από πολύ παλιά στη χώρα μας, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο. Δεκαετίες τώρα.
Συγκεκριμένα από το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και τις εκπομπές του Μενέλαου Καραμαγγιώλη «Δαιδάλου Πτήσεις», «Πού πάει η μουσική όταν δεν την ακούμε πια;» και «Αυτόματος Τηλεφωνητής» . Αυτά ήταν τα πρώτα podcasts πριν ακόμα εφευρεθεί ο όρος.

Ο Κωνσταντίνος Βρεττός υποδέχτηκε στα στούντιο του 2020mag.gr (Music Row Studios) τον "πατέρα" του podcast στην Ελλάδα, αλλά και σκηνοθέτη, σεναριογράφο, κινηματογραφικό και ραδιοφωνικό παραγωγό, Μενέλαο Καραμαγγιώλη.
Ο κ. Καραμαγγιώλης σε μια πολύ προσωπική συνέντευξη, αναφέρεται στους λόγους που τον έκαναν να ασχοληθεί με το σινεμά και αποκαλύπτει τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής «που δεν σου επιτρέπουν», όπως ο ίδιος λέει, «πολυτελείς αποσύρσεις».

Επιμέλεια ήχου/Παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Artwork: jordan_pyro

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.