Ουκρανία: Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τη σειρά που πρωταγωνιστούσε ο Ζελένσκι πριν γίνει πρωθυπουργός

Δεν είναι fake news, ούτε για γέλια. Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει σε prime time κάθε Δευτέρα τη σειρά  που ο ηθοποιός Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρωταγωνιστούσε πριν εκλεγεί πρωθυπουργός.

Ουκρανία: Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τη σειρά που πρωταγωνιστούσε ο Ζελένσκι πριν γίνει πρωθυπουργός
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του σταθμού:

«Αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, θα προβληθεί η πολυσυζητημένη σειρά του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που τον εκτόξευσε στην Προεδρία της Ουκρανίας. 

Από την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 21:00, και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει, αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση, την πολυσυζητημένη κωμική/σατιρική σειρά του 2015 «Υπηρέτης του Λαού» («Servant Of The People»), την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε μια τραγική συγκυρία, για τον ίδιο τον Ζελένσκι, για τη χώρα του, αλλά και για τις παγκόσμιες γεωπολιτικές ισορροπίες, ο «Υπηρέτης του Λαού» είναι ένα σημαντικό ντοκουμέντο για την πορεία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η καλύτερη υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει η παγκόσμια τηλεοπτική βιομηχανία στην Ουκρανία, σε αυτή τη δραματική στιγμή,  είναι να μοιραστεί αυτήν την ιστορία, με τον υπόλοιπο κόσμο.

Για πολλούς, η σειρά άνοιξε στον Ζελένσκι τον δρόμο προς τον προεδρικό θώκο. Μετά την τεράστια επιτυχία της, ο ίδιος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία στις εκλογές του 2019, τις οποίες και κέρδισε με το κόμμα του το οποίο ονομάστηκε και αυτό «Υπηρέτης του Λαού».

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς θα διατεθούν στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό και σε άλλες οργανώσεις της Ουκρανίας, όπως δήλωσε η εταιρεία διανομής Eccho Rights.

H σειρά είναι μια κωμωδία, που φωτίζει και τις καταστάσεις στην Ουκρανία πριν την εκλογή  του Ζελένσκι.  Ο Πρόεδρος που ενσαρκώνει στη σειρά είναι ένας απλός άνθρωπος, του οποίου ο ρόλος εξελίσσεται σε έναν ηρωικό και λατρεμένο ηγέτη.  Ενώ το «σενάριο» της Ιστορίας που γράφεται αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιο ζοφερό και αποκρουστικό από την κωμωδία της σειράς, υπάρχουν προφανείς παραλληλισμοί με τα όσα βιώνει σήμερα ο λαός της χώρας του Ζελένσκι. Ο «Υπηρέτης του λαού» είναι μια συναρπαστική, σημαντική και ιστορική τηλεοπτική παραγωγή. Μεγάλοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς έχουν, ήδη, αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς, μεταξύ των οποίων το Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο, MBC στη Μέση Ανατολή, το PRO TV στη Ρουμανία και ο ANT 1 στην Ελλάδα».

Τι σχόλιο να κάνει κανείς μετά από αυτά που ζούμε...

Καλη τηλεθέαση.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ