"Άκυρο" και στις ρωσικές... γάτες από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αιλουροειδών

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αιλουροειδών (Fédération Internationale Féline - FIFe) ανακοίνωσε πως οι γάτες που εκτρέφονται στη Ρωσία απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας, να διαγωνίζονται στα διεθνή σόου γατών.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Διεθνής Ομοσπονδία Αιλουροειδών δικαιολόγησε την κίνηση αυτή μετά την «πρωτοφανή επιθετική ενέργεια» της εισβολής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Η Ομοσπονδία δηλώνει επίσης ότι ένα μέρος του προϋπολογισμού τους θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των μελών τους στην Ουκρανία και ευχαρίστησαν τα μέλη τους σε Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Μολδαβία για τη βοήθεια που έχουν ήδη προσφέρει.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIFe είναι συγκλονισμένη και τρομοκρατημένη που ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας εισέβαλε στη Δημοκρατία της Ουκρανίας και ξεκίνησε πόλεμο. Πολλοί αθώοι άνθρωποι πέθαναν, πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να σώσουν τη ζωή τους. Είμαστε μάρτυρες της καταστροφής και του χάους που προκλήθηκε από αυτή την άνευ προηγουμένου επιθετική ενέργεια», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η FIFe.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ