Ανδραβίδα: Δεν το χωράει ανθρώπινος νους - Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Το ιατροδικαστικό πόρισμα, της στυγερής, μαζικής δολοφονίας στην Ανδραβίδα προκαλεί πραγματικά σοκ.

Ανδραβίδα: Δεν το χωράει ανθρώπινος νους - Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η ιατροδικαστική εξέταση των θυμάτων, της στυγερής, μαζικής δολοφονίας στην Ανδραβίδα προκαλεί πραγματικά σοκ.

Όπως αναφέρεται στο ιατροδικαστικό πόρισμα, ο δράστης πυροβόλησε τον ζευγάρι των γονιών στο κεφάλι, ενώ μετά δολοφόνησε τα δύο παιδάκια του ζευγαριού, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών, προκαλώντας τους ασφυξία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Αγγελική Τσιόλα, τα αίτια θανάτου του ζευγαριού «προήλθαν από κακώσεις κεφαλής δια βόλιδος όπλου», ενώ τα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία, καθώς ο δράστης προκάλεσε με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο «την απόφραξη των εξωτερικών στομίων των αεροφόρων οδών». 

Η έρευνα των αστυνομικών αρχών συνεχίζεται με δείγματα ξένου DNA να έχουν ήδη ληφθεί από τα θύματα ώστε να εξακριβωθεί το έγκλημα όταν συλληφθεί ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, οι έρευνες στρέφονται προς τον σπιτονοικοκύρη της οικογένειας, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε καβγάδες το τελευταίο διάστημα με το ζευγάρι και το σπίτι του βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ