Γερουσιαστές των ΗΠΑ σε Ουκρανούς στρατιώτες το 2017: «Είναι η χρονιά της επίθεσης στη Ρωσία - Ο αγώνας σας είναι και δικός μας» (video)

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2017, σε ουκρανικό φυλάκιο μάχης, είχε περάσει, ο γερουσιαστής και πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Μακέιν, όπου μαζί με μία αποστολή ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών υποσχέθηκε αμερικανική βοήθεια για αντεπίθεση στην Ρωσία που είχε ήδη προσαρτήσει την Κριμαία.

Γερουσιαστές των ΗΠΑ σε Ουκρανούς στρατιώτες το 2017: «Είναι η χρονιά της επίθεσης στη Ρωσία - Ο αγώνας σας είναι και δικός μας» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Τζον Μακέιν συνοδευόμενος από τον ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Λιντσει Γκράχαμ συνάντησε Ουκρανούς στρατιώτες στο χωριό Shyrokine ποζάροντας μαζί τους με τους στρατιώτες μπροστά από μια ουκρανική σημαία.

«Είμαι σίγουρος ότι θα νικήσετε και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να σας προμηθεύσουμε με ότι χρειάζεστε για να νικήσετε», είπε ο Τζόν Μακέιν στους Ουκρανούς στρατιώτες. «Το 2017 θα κατατροπώσουμε τους εισβολείς και θα τους στείλουμε πίσω από εκεί που ήλθαν», δήλωσε ο Μακέιν μετά την επίσκεψη του στη βάση του ουκρανικού στρατού.

«Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας. Το 2017 θα είναι η χρονιά της επίθεσης. Όλοι εμείς θα γυρίσουμε στην Ουάσινγκτον και θα προωθήσουμε την υπόθεση κατά της Ρωσίας. Αρκετά με τη ρωσική επιθετικότητα. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν ένα ακόμα βαρύτερο τίμημα», δήλωσε σε ομιλία του προς στους ουκρανούς στρατιώτες ο γερουσιαστής, Λίντσει Γκράχαμ.

Θυμίζουμε πως εκείνη την περίοδο

Σήμερα, ο γερουσιαστής Λίντσει Γκράχαμ, δήλωσε πως, ο μόνος τρόπος να τελειώσει όλο αυτό είναι κάποιος στη Ρωσία να "βγάλει από τη μέση" τον Πούτιν. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ