Ανδραβίδα: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του δράστη - «Α, ρε Χίτλερ, αναστήσου να...» (εικόνες - video)

Και ρατσιστικά κίνητρα πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ανδραβίδα, εξετάζουν οι αρχές, λαμβάνοντας υπόψιν αναρτήσεις του δράστη στα σόσιαλ μίντια.

Ανδραβίδα: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του δράστη - «Α, ρε Χίτλερ, αναστήσου να...» (εικόνες - video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Συγκεκριμένα, μια ανάρτηση του 60χρονου δράση, σοκάρει πραγματικά, καθώς εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ και αναφέρεται με απίστευτους ρατσιστικούς χαρακτηρισμού σε  Ρομά.

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι», γράφει συγκεκριμένα η ανάρτηση του 60χρονου.

Η τοπική ιστοσελίδα patrisnews.com, δημοσιεύει και άλλη ανάρτηση, η οποία αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες που τους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή δεν κάθισαν στη χώρα τους να πολεμήσουν!

Μιλώντας στο MEGA, συγγενής του 60χρονου δράστη, ανέφερε πολλά στοιχεία της προσωπικότητάς του:

«Είναι γιος του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ. Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών», δηλώνει ο κ. Παναγιώτης.

«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε.

Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν στα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Eίχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον κατέβαζε κάτω. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία, όταν στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του... Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα. Θέλαμε μόνο να φύγει», συμπλήρωσε ο συγγενής του 60χρονου δράστη.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ