«Ο Σαϊντού τιμάει την ελληνική κοινωνία και παιδεία με τις επιδόσεις και το ήθος του» video)

Μεγαλώνει το κύμα στήριξης του Σαϊντού Καμαρά, του 18χρονου μαθητή που κινδυνεύει με απέλαση παρά το γεγονός πως έφτασε μόνος του στη χώρα μας το 2019 σε ηλικία 16 ετών και κατάφερε να ενταχθεί στην κοινωνία και να αριστεύσει στο σχολείο του.

«Ο Σαϊντού τιμάει την ελληνική κοινωνία και παιδεία με τις επιδόσεις και το ήθος του» video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Μιλήσαμε με συμμαθητές του Σαϊντού και τον διευθυντή του σχολείου, οι οποίοι δίνουν μάχη για τον αυτονόητο, να μείνει ο Σαϊντού εδώ στην Ελλάδα και να συνεχίζει να ονειρεύεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή του. το Δίκτυο Νέων Μεταναστευτικής Καταγωγής "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ".

Ολόκληρη η ανακοίνωση και το βίντεο:

Χθες, αντιπροσωπεία από το Δίκτυο Νέων Μεταναστευτικής Καταγωγής "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" παραβρέθηκε στην μαθητική παρέλαση στον Άγιο Δημήτριο.

Ο σκοπός μας ήταν να δείξουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας προς τον Σαϊντού, ο οποίος κινδυνεύει με απέλαση, λόγω της απόρριψης της αίτησης για άσυλο. Μιλήσαμε με συμμαθητές του Σαϊντού και τον διευθυντή του σχολείου, οι οποίοι δίνουν μάχη για τον αυτονόητο, να μείνει ο Σαϊντού εδώ στην Ελλάδα και να συνεχίζει να ονειρεύεται.

Σε τοποθέτηση του, ο Πρόεδρος του Δικτύου Νέων Μεταναστευτικής Καταγωγής, Αντιλιάν Κοτζάι τόνισε: «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε εμπράκτως τον αγώνα του Σαϊντού, ώστε να μην απελαθεί. Ο Σαϊντού τιμάει την ελληνική κοινωνία και την ελληνική παιδεία με τις επιδόσεις και το ήθος του».

Ο Σαϊντού είναι σάρκα από την σάρκα μας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ