Συναυλία Ειρήνης: Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ

Αποστομωτική απάντηση από την "Αλληλεγγύη για Όλους", στην πόλωση που προκαλεί το κυβερνών κόμμα, ενόψει της Συναυλίας Ειρήνης, την Τρίτη, 29/03, στα Προπύλαια.

Συναυλία Ειρήνης: Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Δεν ξέρουμε πιο από τα δύο ισχύει και πιο είναι χειρότερο, το ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να κατανοήσουν το σαφές περιεχόμενο μίας ανακοίνωσης ή ότι απλώς σκόπιμα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα

 «Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το κυβερνητικό κόμμα ασχολείται με τόση επιμονή με την αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη για Όλους», την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:00, στα Προπύλαια. Απορούμε με την ανικανότητα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας να εντοπίσει σε τρία τουλάχιστον δελτία τύπου-ανακοινώσεις-καλέσματα  της "Αλληλεγγύης για Όλους", την σαφή καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία», αναφέρει μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής της Συναυλίας Ειρήνης, με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ και του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.


Ο γιος του πρωθυπουργού ειρωνεύεται τη "Συναυλία Ειρήνης" και τους καλλιτέχνες (εικόνα)


Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το κυβερνητικό κόμμα ασχολείται με τόση επιμονή με την αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη για Όλους», την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:00, στα Προπύλαια.

Απορούμε με την ανικανότητα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας να εντοπίσει σε τρία τουλάχιστον δελτία τύπου-ανακοινώσεις-καλέσματα  της «Αλληλεγγύης για Όλους», την σαφή καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.  

https://www.solidarity4all.gr/el/news/sygkentrosi-anthropistikis-voitheias-gia-tin-oykrania,

https://www.solidarity4all.gr/el/news/synaylia-eirinis-2903-stis-2000-na-stamatisei-o-polemos-stin-oykrania-allileggyi-stoys,

https://www.facebook.com/solidarity4all/videos/1032181934319342/

Δεν ξέρουμε πιο από τα δύο ισχύει και πιο είναι χειρότερο, το ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να κατανοήσουν το σαφές περιεχόμενο μίας ανακοίνωσης ή ότι απλώς σκόπιμα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνητικού κόμματος αποκαλύπτεται, ποιος  βρίσκεται πίσω από το όργιο διαστρέβλωσης,  παραχάραξης και συκοφαντίας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν.

Όσο για το ερώτημα σχετικά με  τα έξοδα της συναυλίας, θέλουμε να ενημερώσουμε το κόμμα που χρωστάει 400 εκατομμύρια ευρώ, ότι η συναυλία γίνεται με την εθελοντική προσπάθεια και συνεισφορά όλων των συντελεστών της.


Ο Μάριος Αθανασίου απαντά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ