"Ξήλωσε" δύο στρατηγούς του ο Ζελένσκι - «Είναι προδότες» (video)

Την απόφαση να "ξηλώσει", όχι έναν, αλλά δύο στρατηγούς των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, πήρε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατηγορώντας τους μάλιστα ως προδότες.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως αναφέρει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο Ουκρανός πρόεδρος καθαίρεσε τον Naumov Andriy Olehovych, πρώην επικεφαλής του Κεντρικού Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας και τον Kryvoruchko Serhiy Oleksandrovych, πρώην επικεφαλής του τμήματος των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ουκρανίας στην περιοχή της Χερσώνας.

«Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με όλους τους προδότες, όμως σταδιακά θα τιμωρηθούν όλοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρώην επικεφαλής του Κύριου Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας Ναούμοφ Αλεχόβιτς, αλλά και ο πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας στην περιφέρεια Χερσώνας, Κριβορούτσκο Ολεξαντρόβιτς, δεν είναι πλέον στρατηγοί.

Αυτοί οι στρατιωτικοί που δεν έχουν αποφασίσει ποια είναι η πατρίδα τους, που παραβιάζουν τον στρατιωτικό όρκο πίστης στον Ουκρανικό λαό για την προστασία του κράτους μας, την ελευθερία και την ανεξαρτησία αναπόφευκτα θα στερηθούν τους ανώτερους στρατιωτικούς τους βαθμούς. Οι τυχαίοι στρατηγοί δεν έχουν καμία θέση εδώ», είπε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σύμφωνα με το προεδρικό γραφείο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ