Βίντεο - Σοκ: Λιμενικοί ειρωνεύονται τη δολοφονία της Καρολάιν και αστειεύονται με γυναικοκτονίες (video)

Στη δημοσιότητα βίντεο, μία μέρα μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όπου λιμενικοί ειρωνεύονται το θύμα και κάνουν αστεία με γυναικοκτονίες.

Βίντεο - Σοκ: Λιμενικοί ειρωνεύονται τη δολοφονία της Καρολάιν και αστειεύονται με γυναικοκτονίες (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στη δημοσιότητα ωγήκε βίντεο με διοικητικό συμβούλιο λιμενικών, στις 18/6/21, δηλαδή μία μέρα μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Στη διαδικτυακή τους συζήτηση, οι λιμενικοί μέλη του Διοικητικού Συμβούλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, σε τηλεδιάσκεψη λόγω της πανδημίας, ειρωνεύονται τη γυναικοκτονία και κάνουν αστεία με «κοριτσάκια που ονειρεύονται να παντρευτούν πιλότους», όπως ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Τσιάνος, ενώ ο προεδρος Μεσσηνιας - Λακωνιας κ. Καμβυσης λεει ειρωνικα ότι είπε στην γυναίκα του «πρόσεξε θα πάρω δίπλωμα πιλότου».

Σε ένα σημείο του βίντεο, ο πρόεδρος Λέσβου αφηγείται την ιστορία που συνέβη στη Μυτιλήνη που «ενας συζυγος σε ένα συγκεκριμενο χωριο σκοτωσε την γυναικα του επειδη τον απατουσε», αναφέροντας μάλιστα και στίχους που λένε στην περιοχή αναφερόμενοι σε αυτό το γεγονός ως αστείο.

Αδιανόητες εικόνες και φράσεις που προκαλούν ανατριχίλα.

δείτε το βίντεο.

πηγή: ereportaz.gr

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ