«Έχω δει ανθρώπους να κλαίνε γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς» (video)

Στην εκπομπή kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, μίλησε ο δημοσιογράφος του thepressproject.gr, Κωνσταντίνος Πουλής.

«Έχω δει ανθρώπους να κλαίνε γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Μιλώντας και προσωπικά, αυτό που όντως βλέπω, όχι που διαβάζω, είναι άνθρωποι σε απόγνωση. Έχω δει ανθρώπους να κλαίνε από αδυναμία να πληρώσουν αυτά που χρειάζεται να πληρώσουν. Εννοώ στο κοντινό μου περιβάλλον, ότι κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ερείπια. Ανθρώπους τσακισμένους. Αυτό αφορά προφανώς τα ενοίκια, το ρεύμα και το σούπερ μάρκετ», είπε ο Κώνσταντίνος Πουλής.

«Όλα τα προβλήματα για την κυβέρνηση είναι πρωτίστως επικοινωνιακά. Δηλαδή έχεις την αίσθηση ότι μαζεύονται και δε λένε τι θα κάνουνε (για να λύσουν τα προβλήματα). Λένε, "ωραία συμβαίνει αυτό, τι θα πούμε;".

Και λέει ο άλλος "θα πούμε ότι έχει φθηνύνει το αγγούρι".
"Να το πούμε, δεν θα μας πάρουνε με τις πέτρες; Υπάρχει κανείς που γκρινιάζει ότι δυσκολεύεται να αγοράσει αγγουράκι και θα παρηγορηθεί από αυτό;". "Θα το πω εγώ και ότι γίνει".

Αυτό είναι ένα συνολικό πλέγμα, αν διαφωνείς είσαι ΣΥΡΙΖΑ και τι παραπονιέστε; μπορείτε να αγοράσετε αγγουράκι, για το αυτοκίνητο σας, για να ζεστάνετε το σπίτι σας.

Όλη η διαχείριση είναι μόνο επικοινωνιακή. Ακόμα και η επίκληση του πολέμου. Να σου λένε δηλαδή "δεν ντρέπεσαι να ασχολείσαι με αυτά; Δεν ντρέπεσαι να ασχολείσαι με το πως θα ζεστάνεις το σπίτι σου κα με το τι θα φας, την ώρα που γίνεται πόλεμος;», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ