Γαλλία: Δύο νεκροί από πυρά αστυνομικών στο Παρίσι το βράδυ των εκλογών

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι όταν ένα όχημα έπεσε πάνω στην αστυνομία, σύμφωνα με την Le Figaro.

Γαλλία: Δύο νεκροί από πυρά αστυνομικών στο Παρίσι το βράδυ των εκλογών
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τα γεγονότα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας, διαδραματίστηκαν στο Pont-Neuf, στο κέντρο της πρωτεύουσας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα το βράδυ των προεδρικών εκλογών. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και σύμφωνα με αστυνομική πηγή, το όχημα κινούνταν σε λάθος κατεύθυνση όταν οι αστυνομικοί θέλησαν να το ελέγξουν. Οι αστυνομικοί ένιωσαν πως κινδυνεύουν από τη συμπεριφορά των επιβατών του οχήματος και χρησιμοποίησαν τα όπλα τους πυροβολώντας και σκοτώνοντας δύο άτομα, πρόσθεσε η αστυνομική πηγήΟι δύο νεκροί είναι επιβάτες του οχήματος, ενώ ο οδηγός φέρεται να είναι μεταξύ των νεκρών. Ένας τρίτος επιβάτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ένα αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε λάθος κατεύθυνση κατά μήκος της πλατείας Vert-Galant στο Pont-Neuf. Οι αστυνομικοί πλησίασαν για να ελέγξουν τα άτομα που βρίσκονταν στο όχημα, στρέφοντάς εναντίον τους αυτόματα όπλα. Ο οδηγός κατεύθυνε το όχημα προς τους αστυνομικούς και αυτοί πυροβόλησαν αμέσως», είπε στη Le Figaro ένας μάρτυρας.

Για το αιματηρό γεγονός διενεργείται έρευνα και ο εισαγγελέας μετέβη άμεσα στο σημείο. 

φωτογραφία: ΛΟΥΝΤΟΒΙΚ ΜΑΡΙΝ / Γαλλικό Πρακτορείο

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ