Διεθνές "συνέδριο" εξορκιστών στο Βατικανό

Διεθνής συνάντηση εξορκιστών, τον Μάιο στο Βατικανό σχετικά με τις νέες προκλήσεις, εξελίξεις και ανταλλαγή εμπειριών για την... πάταξη του Σατανά. Σοβαρά.

Διεθνές
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica, από τις 16 μέχρι τις 21 Μαΐου, θα πραγματοποιηιεί η 16η κατά σειρά συνάντηση με θέμα τους εξορκισμούς, διοργάνωση που έχει αναλάβει το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Έδρας στο Βατικανό, Regina Apostolorum.

Όπως εξηγούν οι διοργανωτές πρόκειται για «μοναδικά σεμινάρια στον κόσμο, με πολύπλευρη και διεπιστημονική αντιμετώπιση του προβλήματος», αναφερόμενοι στους εξειδικευμένους σε εξορκισμούς δαιμόνων και ειδικές προσευχές κατά του Σατανά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, στα "σεμινάρια εξορκισμού" στο Βατικανό, θα λάβουν μέρος εξορκιστές διαφόρων από πολλά χριστιανικά δόγματσ, ένας μουσουλμάνος «δαιμονολόγος», ανθρωπολόγοι, ενώ θα παρουσιαστεί και επιστημονική έρευνα με θέμα τους εξορκισμούς.

Στο μεταξύ, 13 εξορκιστές του ιταλικού νησιού της Σαρδηνίας συναντήθηκαν ήδη τις προηγούμενες ημέρες για να ανταλλάξουν εμπειρίες, να συζητήσουν το πόσο άλλαξε ο ρόλος τους και να αναφερθούν στις νέες τους προκλήσεις.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, αναφέρθηκε και πρόσφατα στον Διάβολο λέγοντας: «Ασφαλώς και υπάρχει ο Διάβολος. Δεν πρέπει να δοξάζουμε τον εαυτό μας, διότι ακριβώς σε αυτή την διάσταση την οποία ζούμε σαν να είναι αποκλειστική, παρεισδύει ο διάβολος. Δεν πρέπει να δοξάζουμε δηλαδή έμμεσα τον ίδιο τον δαίμονα».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ