Αήθης επίθεση Κούγια στον Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν ντρέπεσαι αμόρφωτε καραγκιόζη» (video)

Χυδαία επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, κατά τη διάρκεια των δικάσιμων του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αήθης επίθεση Κούγια στον Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν ντρέπεσαι αμόρφωτε καραγκιόζη» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα οι δύο άντρες συναντήθηκαν τυχαία έξω από το δικαστήριο και ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας χαιρέτησε ευγενικά, ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με υβριστικές εκφράσεις από το συνήγορο του Δημήτρη λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε στην εκπομπή το διάλογο με τον Αλέξη Κούγια.

«Προ ολίγου συναντηθήκαμε στον διάδρομο, του είπα καλημέρα και μου έκανε οξύτατη επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Του είπα καλημέρα, εγώ δεν κρατάω κακίες. Αμέσως μου έκανε επίθεση. Δε μπορώ να θυμηθώ τα λόγια του. Και του είπα “λέτε εμένα αμόρφωτο που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς;” Του είπα διαβάζω αυτά που γράφονται. Μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω».

«Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλει εκείνος να με στείλει δικαστικά, θα τα βρούμε», απάντησε στην ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά κατά του Αλέξη Κούγια.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ