Πως εξανεμίστηκε το "επίδομα βενζίνης"... και με τόκο

Πως το περίφημο fuel pass, των 13 ευρώ το μήνα, όχι μόνο εξανεμίστηκε αλλά οι πολίτες, απροστάτευτοι, πληρώνουν ακόμα πιο ακριβή τη βενζίνη.

Πως εξανεμίστηκε το
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την ίδια ώρα, σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε "γραμμή" Άδωνη Γεωργιάδη και Θοδωρή Σκυλακάκη, δήλωσε πως η κατάργηση του ειδικού φόρου για τα καύσιμα είναι "κοινωνικά άδικη", γιατί -όπως έχουν ισχυριστεί πολλές φορές κυβερνητικά στελέχη- θα ωφεληθούν οι πλούσιοι που χρησιμοποιούν περισσότερο τα αυτοκίνητα.


Και ο φόρος ολόκληρος και ο Σκυλακάκης χορτάτος


Την ίδια ώρα, η τιμή της βενζίνης έχει πάρει "φωτιά" σε όλη τη χώρα καθώς το ανεξέλεγκτο "ράλλυ" συνεχίζεται χωρίς όρια.
Η αμόλυβδη έχει πλέον είναι λίγο πριν σπάσει το φράγμα των 2,5 ευρώ το λίτρο, ενώ στα νησιά αυτό το όριο έχει ξεπεραστεί εδω και καιρό.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το επίδομα (fuel pass) των 13 ευρώ το μήνα, η τιμή της βενζίνης τραβάει την ανηφόρα, "εξανεμίζοντας" την πενιχρή βοήθεια και επιβαρύνοντας ακόμα παραπάνω τους πολίτες που βλέπουν πλέον το εισόδημά τους να τους φτάνει -το πολύ- μέχρι το πρώτο 20μερο του μήνα.

Χαρακτηριστικές της οργής είναι οι αναρτήσεις χρηστών στο Twitter.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ