Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Τη δολοφόνησαν γιατί είχε στην κατοχή της υποθέσεις από τη λίστα Λανγκάρντ»

Πεπεισμένος είναι ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, πως η κόρη του δεν δολοφονήθηκε για να κλαπεί η τσάντα αλλά για άλλους, πολύ πιο σοβαρούς, ζητώντας την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Τη δολοφόνησαν γιατί είχε στην κατοχή της υποθέσεις από τη λίστα Λανγκάρντ»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο πατέρας της εφοριακού, η οποία δολοφονήθηκε το 2017, στο Β' νεκροταφείο, ζήτησε με έντονο τόνο από το δικαστήριο να βρει τους πραγματικούς δολοφόνους της Δώρας Ζέμπερη και να ερευνήσει ποιοι πραγματικά βρίσκονται πίσω από τη στυγερή δολοφονία της κόρης του, για την οποία έχει ήδη καταδικαστεί σε δύο φορές ισόβια ο Εμμανουήλ Σοροπίδης.

«Το παιδί μου το σκότωσαν για υπόθεση της δουλειάς της. Ο δολοφόνος κατηγόρησε γνωστό μεγαλοδικηγόρο ότι τον πλήρωσε για να τη σκοτώσει. Τι κάνατε με αυτό; Φέρτε εδώ τους πραγματικούς δολοφόνους. Αυτός είναι πιόνι. Εγώ πιστεύω ότι στη δουλειά της ξέρουν» δήλωσε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η κόρη του δολοφονήθηκε «επειδή είχε στα χέρια της υποθέσεις της λίστας Λανγκάρντ».

Αγανακτισμένη και η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία επίσης κατέθεσε ότι η κόρη της ήταν φοβισμένη και ήθελε να φύγει από το συγκεκριμένο τμήμα της εφορίας.

«Είχε κάνει κάποια αίτηση για να έρθει πιο κοντά στο σπίτι. Είχε αρκετή δουλειά και την είχαν φορτώσει με όγκο υποθέσεων. Η αίτηση έγινε δεκτή, αλλά τελικά δεν άλλαξε τομέα επειδή οι συνάδελφοι της ήταν καλοί. Βέβαια, κάποια στιγμή μου είχε πει ότι είχε δεχθεί απειλές ο προϊστάμενος της. Δεν πιστεύω πως έγινε για να της πάρει τα πέντε ευρώ και την τσάντα. Την παρακολουθούσε μάθαμε, γύριζε γύρω από το σπίτι μας. Δεν είμαι σίγουρη ότι το έκανε για να πάρει ναρκωτικά. Μπορεί κάποιος να τον έβαλε να το κάνει. Γιατί σκότωσε το παιδί μου;»

Η αδερφή της Δώρας, με τη σειρά της, κατέθεσε πως είχε παρατηρήσει το την αδερφή της φοβισμένή και ότι δεν ήθελε να βγαίνει έξω γιατί κάτι είχε συμβεί στη δουλειά της.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ