ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. Ό,τι κι αν κάνετε

Στα πιο χαμηλά ένστικτα της κοινωνίας απευθύνεται για μία ακόμα φορά ο Αλέξης Κούγιας, επιστρατεύοντας σήμερα, όχι ψέματα, όπως συνηθίζει, αλλά μια αθλιότητα. Τη διαπόμπευση των θυμάτων.

ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. Ό,τι κι αν κάνετε
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο συνήγορος υπεράσπισης του πρωτόδικα καταδικασθέντα για δύο βιασμούς ανήλικων σε 12 χρόνια φυλάκισης Δημήτρη Λιγνάδη, μιλώντας για «αδίστακτους, στρατευμένους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» έστειλε σε λίστα ΜΜΕ προσωπικές φωτογραφίες από τα social media των βιασθέντων και μηνυτών του, σημειώνοντας ότι «παραπλάνησαν επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία και τους αγνούς Έλληνες πολίτες - οικογενειάρχες. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από δημόσια instagram των τριών δήθεν βιασθέντων και ενός μάρτυρος. Αυτά είναι τα δήθεν ανήλικα παιδιά».

Διαχωρίζουν η θέση τους από τους Κούγιες

Ο χυδαίος συνήγορος. Που κλείνει τη χυδαία ανακοίνωση διαπόμπευσης έτσι: «Αυτά είναι τα στοιχεία που απέκρυψαν οι δημοσιογράφοι και το δήθεν αντικειμενικό παρατηρητήριο. Με εκτίμηση και Σεβασμό. Αλέξης Κούγιας». Που νομίζει ότι η απάντηση στο «Βιαστής είναι» μιας κοινωνίας σύσσωμης, αγανακτισμένης από τις κυβερνητικές πρακτικές και μεθοδεύσεις που προσπαθούν να την πείσουν με ό,τι αθλιότερο μπορούν ότι ο βιαστής δεν είναι βιαστής, είναι η διαπόμπευση θυμάτων.

Επειδή την κοινωνία δεν μπορούν, θα ήταν μάλλον πιο δόκιμο να πείσουν τα στελέχη της ΝΔ που εισπράττοντας ολόσωστα τη λαϊκή οργή, διαχωρίζουν τη θέση τους. Προτείνουμε να ξεκινήσουν από τον Στέλιο Πέτσα, που προδίδοντας τη… λίστα του δήλωσε: «Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να ανέχεται καταδικασμένους βιαστές να είναι εκτός φυλακής».

Γιατί ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, όσα πλυντήρια κι αν βάλετε, όση βρομιά και αν αναπαράξετε. Και το ξέρετε όλοι.

Το 2020mag.gr δεν δημοσιοποιεί φωτογραφίες και ονόματα ανθρώπων που έχουν καταγγείλει βιασμούς.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ