ΣΑΜΠΟΤΑΖ - Mέρος Πρώτο: Φωτορεπορτάζ από τη σημαντική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ!

Το πρώτο ντοκιμαντέρ του 20/20, έκανε πρεμιέρα. Και ήταν όπως τη θέλαμε. Μεγάλη ανυπομονησία και άγχος. Που έγιναν χαρά και συγκίνηση.  Η πρεμιέρα του «ΣΑΜΠΟΤΑΖ» ήταν όπως έπρεπε.

 

ΣΑΜΠΟΤΑΖ - Mέρος Πρώτο: Φωτορεπορτάζ από τη σημαντική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ!
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στον κήπο του Συλλόγου των Ελλήνων αρχαιολόγων, μας τίμησαν με την παρουσία τους 180 άνθρωποι. Που ήρθαν, το είδαν και θέλησαν να μιλήσουν. Υγειονομικοί, γιατροί, δημοσιογράφοι, φίλοι. Φωτορεπόρτερ, δικηγόροι, άνθρωποι από την πολιτική και την τέχνη. Και όλοι εμείς, το 20/20 μαζί με το Rosa Luxemburg.  Ξεκινώντας μια εξαιρετική συνεργασία που θα συνεχιστεί.  Ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Κατάμεστος ο κήπος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, λίγο πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ.

Ο διευθυντής του ελληνικού παραρτήματος του Ιδρύματος Rosa Luxemburg Φριτς Μπούρσελ (κέντρο), ανάμεσα στον δημοσιογράφο και σκηνοθέτη Κώστα Πλιάκο (δεξιά) και τον υπεύθυνο Οπτικοακουστικών Μέσων του 20/20, Αντώνη Παπαβομβολάκη (αριστερά).

Η καλλιτέχνιδα και εκπρόσωπος του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Μαργαρίτα Συγγενιώτου (αριστερά), η Δέσποινα Κουτσούμπα, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο φωτορεπόρτερ και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, Μάριος Λώλος.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κλώσσας.

Κατά τη διάρκεια της προβολής.

Ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ με την «Εναλλακτική Παρέμβαση - Δικηγορική Ανατροπή» και η Αργυρή Ερωτοκρίτου, παθολόγος επικουρική επιμελήτρια β', στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μέλος Δ.Σ. σωματείου εργαζομένων, μέλος συντονιστικού νοσοκομείων και μέλος γενικού συμβουλίου ΟΕΝΓΕ, στη διαβούλευση που ακολούθησε μετά το τέλος της προβολής.

Ο Αιμίλιος Κακλαμάνος, ειδικευμένος Παθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών«Λαϊκό», διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, πρόεδρος της 5μελους επιτροπής Ιατρών της ΕΙΝΑΠ του Λαϊκού, μέλος του τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Φωτογραφίες: Μαρία Γαλάτη

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ