Συνεχίζει να είναι εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης: «Ευρωπαϊκό το θέμα των παρακολουθήσεων» δήλωσε στο Bloomberg

Την ίδια ώρα που το σκάνδαλο στη χώρα γιγαντώνεται, δηλώνει στο Bloomberg ότι θα απαγορεύσει το... ήδη απαγορευμένο κακόβουλο λογισμικό.

Συνεχίζει να είναι εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης: «Ευρωπαϊκό το θέμα των παρακολουθήσεων» δήλωσε στο Bloomberg
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε ταραχή φαίνεται πως βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη μέρα που αποκαλύφθηκε το εύρος του σκανδάλου των παρακολουθήσεων

Ο ίδιος φαίνεται πως -στην καλύτερη των περιπτώσεων- φλερτάρει με μια τεράστια πολιτική ήττα καθώς ακόμα και «δικά του» άτομα βρίσκονται πλέον απέναντί του και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μαζέψει... ό,τι μαζεύεται.

Αυτή τουλάχιστον την εντύπωση δίνει και με τη πρόσφατη συνέντευξη του στο αμερικανικό δίκτυο Bloomberg που, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι το θέμα των παρακολουθήσεων είναι Ευρωπαϊκό και ότι η χώρα μας θα γίνει η πρώτη χώρα που θα απαγορεύσει τα... παράνομα αυτά λογισμικά, ενώ, τόνισε ξανά, ότι τα ελληνικά δημοσιεύματα που μιλάνε για σκάνδαλο στην Ελλάδα, είναι ψευδή.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Σε όλη τη Ευρώπη έχουμε πρόβλημα παρακολουθήσεων. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα απαγορεύσει τη χρήση παράνομων κακόβουλων λογισμικών.

Έχω καταστήσει σαφές ότι το πρόσφατο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα είναι απολύτως ψευδές. Ήμουν πολύ σαφής, αναγνωρίζοντας ότι στην Ευρώπη έχουμε πρόβλημα όσον αφορά τα παράνομα κακόβουλα λογισμικά -δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα, το έχουμε δει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες- και χρειαζόμαστε έναν ευρωπαϊκό κανονισμό για την αντιμετώπισή του. Ελπίζω ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, εντός του επόμενου μήνα, θα απαγορεύσουμε όλα τα παράνομα κακόβουλα λογισμικά που μπορούν να πωληθούν στην Ελλάδα. Πρέπει λοιπόν να μετατρέψουμε αυτό το πραγματικό πρόβλημα σε ευκαιρία».

Βέβαια τα νέα που έρχονται στο φως καθημερινά, φαίνεται πως ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα σε σχέση με αυτά που λέει ο Πρωθυπουργος, ενώ παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για το συγκεκριμένο σκάνδαλο ήρθε στην Ελλάδα μέχρι και το FBI.

Τώρα πώς γίνεται ο ίδιος να απαγορεύσει κάτι ήδη παράνομο, ένας Θεός ξέρει.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ