Συνέλαβαν πέντε μαθητές για απόπειρα βιασμού 14χρονης εντός του σχολείου στην Κόρινθο - Προφυλακίστηκαν οι δύο

Το απόγευμα της Πέμπτης 15/12, μια μητέρα μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και κατήγγειλε ότι πέντε συμμαθητές της κόρης της αποπειράθηκαν να την βιάσουν μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Συνέλαβαν πέντε μαθητές για απόπειρα βιασμού 14χρονης εντός του σχολείου στην Κόρινθο - Προφυλακίστηκαν οι δύο
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, η 14χρονη μαθήτρια βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου όταν πέντε συμμαθητές της την ακινητοποίησαν, ασκώντας της βία, και την θώπευσαν στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, κατάφερε να ξεφύγει, και ενημέρωσε τους γονείς της και την διεύθυνση του σχολείου.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στην Αθήνα, σε δομή, προκειμένου να καταθέσει τη μαρτυρία της, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας Κορίνθου αποφάσισαν την Παρασκευή 16/12 την προφυλάκιση των δύο εκ των πέντε ανήλικων, ενώ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που αφορούν την εμφάνισή τους σε αστυνομικό τμήμα και ίσως αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Η απολογία των πέντε ανηλίκων ξεκίνησε την Πέμπτη 15/12 στις 12 το μεσημέρι και διακόπηκε τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ανάκριση συνεχίζεται την Παρασκευή 16/12, οπότε και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και η εξέταση των μαρτύρων.

Οι συνήγοροι των πέντε κατηγορούμενων, που ακολουθούν κοινή γραμμή υπεράσπισης, υποστηρίζουν ότι δεν έχουν τελεστεί οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ