Τον άφησαν ελεύθερο, την βρήκε και την βίαζε 3 μέρες

Πέρσι τέτοια εποχή, ένας 34χρονος απήγαγε και κρατούσε όμηρο την Άννα στο διαμέρισμά του και την χτύπαγε. Η «Δικαιοσύνη» τον άφησε ελεύθερο στον ένα χρόνο παρά τις ικεσίες της. Την ξαναβρήκε και την κρατούσε όμηρο στο σπίτι του και την βίαζε επί τρεις ημέρες. Η δικαιοσύνη αγνοείται.

Τον άφησαν ελεύθερο, την βρήκε και την βίαζε 3 μέρες
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει έναν περίεργο τρόπο να δείχνει την επιείκειά της σε κακοποιητικούς άνδρες. Ένας 34χρονος είχε απαγάγει την σύντροφό του ανήμερα την Πρωτοχρονιά, την ξυλοκόπησε, την κράτησε όμηρο και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με φιάλη υγραερίου. Επέλεξε να την κακοποιήσει δημόσια, παίρνοντας το κινητό της και τραβώντας βίντεο το οποίο το έβγαλε στον λογαριασμό της σε Κοινωνικό Δίκτυο. Το video ανέβηκε αρχικά στο facebook και έπειτα στα δελτία ειδήσεων. Ο δράστης επαναλάμβανε συνεχώς πως «Εγώ είμαι άντρας». Την λύση της ομηρίας ανέλαβαν τα ΕΚΑΜ.

Το περσινό ρεπορτάζ από την Δημόσια Τηλεόραση:

Η «δικαιοσύνη» επέλεξε να τον αφήσει ελεύθερο στον ένα χρόνο. Παρά την απαγωγή, τον ξυλοδαρμό και την ομηρία. Παρά το γεγονός πως την κακοποιούσε ακόμα και όταν ήταν σε σχέση. Η Άννα ζήτησε από την δικαιοσύνη να μην τον αφήσουν ελεύθερο γιατί κινδυνεύει η ζωή της. Μπορεί να έκανε και ασφαλιστικά μέτρα, όπως προτείνει η δικαιοσύνη. Μικρή σημασία έχει για τον κάθε κακοποιητή. Για τον κακοποιητή υπάρχει μόνο ιδιοκτησία και εξουσία επί ανθρώπων. Η ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι μόνο τυφλή, αλλά και κουφή. Δεν την άκουσε. Η Άννα αλλαξε σπίτι. Και όμως. Ο κακοποιητής της την βρήκε και την βίαζε καθημερινά. Εκεί πρέπει να φτάνουμε για να ακούσει η δικαιοσύνη; Ή και αυτό είναι λίγο; Μετά μετράμε τις γυναικοκτονίες σαν αριθμούς. 

Σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας: «Μου έλεγε εσύ θα είσαι δική μου, εγώ έχω ορκιστεί ότι εσύ θα είσαι γυναίκα μου ή αλλιώς θα σε σκοτώσω και θα σε στείλω πακέτο στη Βουλγαρία ή θα γίνεις γυναίκα μου κανονικά και θα είσαι μαζί μου, αλλιώς θα σκοτώσω και εσένα και εμένα για να μην σε έχει κανένας άλλος»,

Δηλαδή:
Ο εγκληματίας που εξέτισε την ποινή του για την δικαιοσύνη αποφυλακίστηκε.
Όχι με τον Νόμο Παρασκευόπουλου.
Όχι για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Όχι για πολιτικούς λόγους.
Αλλά επειδή αυτό αποφάσισαν οι δικαστές.
Οι Θεοί επί της γης.
Και την βρήκε.
Και την κράτησε όμηρο.
Και την βίαζε κάθε μέρα.
Απειλώντας να σκοτώσει τα παιδιά της.
Αυτή την φορά απέδρασε μόνη της και τον κατήγγειλε ξανά.
Για να σωθεί αυτή και τα παιδιά της.
Και συνελήφθη ξανά.
Και ο δράστης θα πάει στον Εισαγγελέα ξανά. Θα δικαστεί ξανά.
Και θα βρεθεί στον δρόμο της γυναίκας ξανά.
404 justice not found ξανά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ