Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε το 4χρονο παιδί του με συμμετοχή της γιαγιάς

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε 38χρονο για βιασμό του 4χρονου γιου του μπροστά στην γιαγιά του παιδιού. Υπάρχουν υπόνοιες πως οι πράξεις βιντεοσκοπούνταν. Το παιδί έχει συνδέσει την βιντεοσκόπηση με τον πόνο.

Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε το 4χρονο παιδί του με συμμετοχή της γιαγιάς
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με την μητέρα του παιδιού, ο 4χρονος «δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του σπίτι. Εξήγησε πως δεν ήθελε να πηγαίνει στο σπίτι του μπαμπά του, γιατί όπως είπε ο μπαμπάς και η γιαγιά τον χτυπούσαν». Όταν του έδειξαν εικόνες ανδρικού μορίου, ρωτώντας το αν γνωρίζει τι είναι, απάντησε πως «αυτή είναι μια βίδα, υπάρχει μικρή και μεγάλη βίδα. Ο μπαμπάς με πόνεσε με μεγάλη βίδα. Στο σχολείο δεν θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια». Το παιδί ένιωθε βρόμικο και η μητέρα του δήλωσε πως ήθελε να κάνει συνεχώς μπάνιο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η γιαγιά του παιδιού και πρεσβυτέρα (παπαδιά) ήταν μπροστά στις στιγμές κακοποίησης και ενίοτε συμμετείχε ενεργά.

Σύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, το παιδί περιέγραψε τον βιασμό του χωρίς να γνωρίζει αν είναι καλό ή κακό, αλλά επειδή το νήπιο πονούσε διαμαρτυρήθηκε. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το παιδί απέφευγε να μιλάει μπροστά σε κάμερα, καθώς όταν υπήρχε κάμερα γινόντουσαν πράγματα που το έκαναν να πονάει. Αυτό είναι μια ένδειξη πως ο πατέρας βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Ακόμη έγινε λόγος πως γινόταν χρήση με σελοτέιπ, μονωτικές ταινίες και σακούλες. Το περιέγραψε ως χρήση σακούλας στο πρόσωπο, ενώ και η γιαγιά του παιδιού φέρεται να συμμετείχε ενεργητικά στην κακοποίηση. Οι παιδοψυχολόγοι έχουν μέχρι στιγμής αναφέρει πως οι περιγραφές είναι λεπτομερείς και επαναλαμβανόμενες, σημάδι πως αυτές οι πράξεις έχουν συμβεί. Παρότι λοιπόν το παιδί είναι σε ηλικία όπου θα μπορούσε να καθοδηγηθεί, οι καταγγελίες κάνουν λόγο για πραγματικά βιώματα. Οι μέχρι τώρα κατηγορίες αφορούν βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ