ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Κατάληψη στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (podcast)

Τo 20/20 δίνει φωνή στις Καταλήψεις των Σπουδαστών Δραματικών Σχολών με αίτημα την άμεση τροποποίηση του ΠΔ 85/2022, με αποκλειστικά βίντεο ανταποκρίσεις μέσα από τους χώρους κατάληψης, podcasts και αρθρογραφία, δίνοντας στους Σπουδαστές το βήμα να επικοινωνήσουν αναλυτικά τα αιτήματα και τις θέσεις τους.

ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Κατάληψη στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (podcast)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το 20/20, με τα μάτια στραμμένα στην τέχνη και γνωρίζοντας ότι οι μεγάλοι αγώνες στην εποχή μας διεξάγονται αναπόσπαστα στο πεδίο του Πολιτισμού και της πολιτικής, δίνει φωνή στις Καταλήψεις των Σπουδαστών Δραματικών Σχολών στον αγώνα τους για την άμεση τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 και την υπαγωγή όλων των καλλιτεχνών στη βαθμίδα Τ.Ε.

Με αποκλειστικά βίντεο ανταποκρίσεις μέσα από τους χώρους κατάληψης, podcasts και αρθρογραφία, δίνουμε στους Σπουδαστές το βήμα να επικοινωνήσουν αναλυτικά τις θέσεις και τα αιτήματά τους.

Αποκλειστικό: Ο λόγος στο συντονιστικό της κατάληψης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Συνεχίζοντας τα podcast της σειράς ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, για να στηρίξουμε τους αγωνιζόμενους σπουδαστές και να τους δώσουμε βήμα, μιλήσαμε με την Ασημίνα Χριστοπούλου, μέλος του συντονιστικού της Κατάληψης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Μας μίλησε για το άνοιγμα που έκαναν οι σπουδαστές στην τοπική κοινωνία, τις δράσεις και τους λόγους για τους οποίους έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις των πιο εμβληματικών σχολών δραματικής της χώρας.

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Σοφοκλής Αρχοντάκης
Επιμέλεια ήχου/παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ