ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Μία γροθιά οι καθηγητές και οι σπουδαστές του Εθνικού (podcast)

Τo 20/20 δίνει φωνή στις Καταλήψεις των Σπουδαστών Δραματικών Σχολών με αίτημα την άμεση τροποποίηση του ΠΔ 85/2022, με αποκλειστικά βίντεο ανταποκρίσεις μέσα από τους χώρους κατάληψης, podcasts και αρθρογραφία, δίνοντας στους Σπουδαστές το βήμα να επικοινωνήσουν αναλυτικά τα αιτήματα και τις θέσεις τους.

ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Μία γροθιά οι καθηγητές και οι σπουδαστές του Εθνικού (podcast)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το 20/20, με τα μάτια στραμμένα στην τέχνη και γνωρίζοντας ότι οι μεγάλοι αγώνες στην εποχή μας διεξάγονται αναπόσπαστα στο πεδίο του Πολιτισμού και της πολιτικής, δίνει φωνή στις Καταλήψεις των Σπουδαστών Δραματικών Σχολών στον αγώνα τους για την άμεση τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 και την υπαγωγή όλων των καλλιτεχνών στη βαθμίδα Τ.Ε.

Με αποκλειστικά βίντεο ανταποκρίσεις μέσα από τους χώρους κατάληψης, podcasts και αρθρογραφία, δίνουμε στους Σπουδαστές το βήμα να επικοινωνήσουν αναλυτικά τις θέσεις και τα αιτήματά τους.

Αποκλειστικό: Ο λόγος στον χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό και τον σπουδαστή Θάνο Παπαδογιάννη

Το 20/20 Μagazine συνεχίζει να στηρίζει τους αγωνιζόμενους σπουδαστές και καθηγητές των καλλιτεχνών σχολών, δίνοντάς τους βήμα, προκειμένου να επικοινωνήσουν τις ανάγκες και τα αιτήματά τους.

Στη σειρά podcast ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, φιλοξενήσαμε τον καθηγητή του Εθνικού Θεάτρου, χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό και τον σπουδαστή Θάνο Παπαδογιάννη, οι οποίοι μας μίλησαν για τη ζωή στο Εθνικό, τις ελλείψεις και τις ανάγκες των φοιτητών και των καθηγητών, που παραμένουν ενωμένοι σαν μία γροθιά, αγωνιζόμενοι για τα αυτονόητα δικαιώματά τους.

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Μαρία Ράντου
Επιμέλεια ήχου/παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ