Σε εξέλιξη νέες κινητοποιήσεις για τα Τέμπη - Στους δρόμους αυτή την ώρα οι φοιτητές

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα κινητοποίησεις φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που για ακόμα μια μέρα διαμαρτύρονται για το έγκλημα των Τεμπών. Στην Πάτρα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν σε νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Σε εξέλιξη νέες κινητοποιήσεις για τα Τέμπη - Στους δρόμους αυτή την ώρα οι φοιτητές
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα νέα κινητοποίηση στην Αθήνα, μετά από κάλεσμα που απήθυναν οι φοιτητές για τις 12 μ.μ. στα Προπύλαια, για να διαμαρτυρηθούν για ακόμα μια μέρα για το έγκλημα των Τεμπών.

18 Φοιτητικοί Σύλλογοι και Σύλλογοι Οικοτρόφων απηύθυναν κοινό κάλεσμα προς όλους τους φοιτητές και τους υπόλοιπους συλλόγους, αιτούμενοι να μην συγκαλυφθεί καμία ευθύνη.

Παράλληλα καλούν στο νέο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο που οργανώνουν Συνδικάτα της Αττικής την Κυριακή 12 Μάρτη, στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι.

Στους δρόμους βρίσκονται και σήμερα και οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στις 12:30μ.μ. στην Καμάρα. Μετά το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συντονισμού των Φοιτητικών Συλλόγων στο αίθριο του Πολυτεχνείου.

Στην Πάτρα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν σε νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου ενώ παράλληλα προχωρούν και σε διαμαρτυρίες στις Διοικήσεις ΟΣΕ, αστικού και υπεραστικού ΚΤΕΛ και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς στην πόλη, απόφαση που πάρθηκε μετά από σύσκεψη συντονισμού.

Συναυλία και καλλιτεχνικές δράσεις για τα θύματα των Τεμπών από τα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι μαθητές των καλλιτεχνικών και μουσικών σχολείων, καλώντας σε συμμετοχή σε συναυλία και καλλιτεχνικές δράσεις την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Σύνταγμα στις 10.00 π.μ.

Οι δράσεις τους θα είναι αφιερωμένες στα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα «με σεβασμό και ενσυναίσθηση, με οργή και οργάνωση, φωνάζουμε για τους νεκρούς μας».

Φωτογραφία: Γιάννης Κέμμος

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ