Ο Νίκος Παππάς καταγγέλλει: Οι «παραιτηθέντες» πρόεδροι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ συνεχίζουν να πηγαίνουν στα γραφεία τους!

Νίκος Παππάς: «Η υποκρισία και τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη κορυφώνονται, η προσπάθεια συγκάλυψης συνεχίζεται. Είναι ντροπή».

Ο Νίκος Παππάς καταγγέλλει: Οι «παραιτηθέντες» πρόεδροι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ συνεχίζουν να πηγαίνουν στα γραφεία τους!
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την 1η Μάρτη, μία μέρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει δεκτές τις παραιτήσεις του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ Σπύρου Πατέρα και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστου Βίνη.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει βιαστικά ότι «ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, αναλαμβάνοντας την αντικειμενική πολιτική ευθύνη, υπέβαλε αμέσως την παραίτησή του. Το ίδιο και οι επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. Η στάση του τον τιμά, καθώς όλα δείχνουν πως το δράμα οφείλεται, δυστυχώς, κυρίως σε τραγικό ανθρώπινο λάθος».

Σήμερα Δευτέρα 27/3, ο Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, με δήλωσή του που συνοδεύεται από έγγραφο, κατηγορεί τον πρωθυπουργό, αποκαλύπτοντας ότι: «Την επομένη του δυστυχήματος των Τεμπών ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε τις παραιτήσεις των διευθυνόντων του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. Έναν μήνα τώρα καταγγέλλουμε ότι οι δύο εκλεκτοί του συνεχίζουν να πηγαίνουν στα γραφεία τους, να λαμβάνουν αποφάσεις και να έχουν πρόσβαση σε κρίσιμα -για το δυστύχημα- έγγραφα και τη δυνατότητα επεξεργασίας ή καταστροφής τους. Ο "παραιτηθείς" κ. Πατέρας, μάλιστα, υπέγραψε προχθές έγγραφο για αμοιβές ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ. Η υποκρισία και τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη κορυφώνονται, η προσπάθεια συγκάλυψης συνεχίζεται. Είναι ντροπή».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ